All American Sunday viert 25 jaar: event voor motorfiets- oldtimer- en trike-liefhebbers

Gepubliceerd:

Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal voor All American Sunday, georganiseerd door Han Nollen van café Drinken & Zo. Op zondag 28 juli vindt de 25e editie plaats, een evenement dat sinds zijn ontstaan in de harten van motorfiets- oldtimer- en trike-liefhebbers een speciale plek heeft veroverd. Het jubileum belooft een spectaculaire dag te worden met een indrukwekkend programma.

ON THE ROAD – WELKE FOTO IS DE MOOISTE? (BIGTWIN 456)

‘The Day Before’ – Zaterdag 27 juli

De festiviteiten beginnen al op zaterdag 27 juli met ‘The Day Before’. De dag start met een Ride Out, waar een grote groep motoren gezamenlijk vertrekt vanaf café Drinken & Zo aan de Wilhelminakade in Uithoorn. De Ride Out begint om 12.00 uur, maar deelnemers kunnen zich al vanaf 11.00 uur inschrijven.

’s Avonds kunnen de deelnemers genieten van een heerlijke barbecue, omlijst door de opzwepende klanten van de Little Boogie Boy Blues Band. Vanaf 18.00 uur staat de band garant voor een onvergetelijke muzikale avond, perfect om in de stemming te komen voor de grote dag die volgt.

All American Sunday – Zondag 28 juli

Op zondag 28 juli vindt de hoofdactiviteit plaats op het evenemententerrein aan de Randhoornweg in Legmeer-West. Van 12.00 tot 19.00 uur zijn bezoekers welkom om deel te nemen aan deze happening. Dit jaar worden honderden eigenaren van bijzondere motoren en klassieke Amerikaanse auto’s uit de jaren vijftig en zestig verwacht.

Een dag vol nostalgie en plezier

All American Sunday biedt een unieke kans om te genieten van een van de grootste en meest spectaculaire auto- en motorfietsevenementen van het jaar. Het samenzijn met gelijkgestemden, het bewonderen van glimmende motoren en klassieke auto’s, het bewonderen van Abacus Theater Steamroadsters en het genieten van livemuziek en lekker eten zorgen voor een onvergetelijke dag.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen