Dertig jaar South-East Motorcycles!

Gepubliceerd:

In 1993 startte het bedrijf in Oeffelt ‘aan huis’. Elf jaar later verhuisde het inmiddels volwassen geworden bedrijf naar een prachtig pand in Heijen, waarna ze in 2021 het huidige, nog mooiere en grotere pand in Beugen betrokken. Inmiddels bestaat South-East Motorcycles dertig jaar en dat werd begin september in stijl gevierd met een heel gezellige en drukbezochte Open Dag!

Het succesverhaal van South-East Motorcycles is mede te danken aan de bescheiden instelling van eigenaren Twan en Lisetta Grutters. Onder hun persoonlijke motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ werken zij en hun vakbekwame team met plezier aan alle types H-D, van alle bouwjaren. Er worden veel jonge occasions verkocht en vooral de befaamde South-East custombikes op basis van een Harley zijn mateloos populair. Dat was ook wel te zien aan de vele motoren op de parkeerplaatsen voor en rond het pand, waar ook tal van door South-East gebouwde custombikes stonden te glimmen.

Op de binnenplaats stonden vele leveranciers en bedrijven waarmee wordt samengewerkt, zoals pinstriper Incastienen, Central Motor Parts, MCS, Vulcavite, Stoverinck Lederwaren en Beerens Taxaties. Terwijl buiten de band staat te spelen en er gesmikkeld wordt van de bekende broodjes vette hap, nemen we binnen een kijkje in de showroom. Je ziet er mensen met een dromerige blik in de ogen ter plekke verliefd worden op een van de vele customs. In dezelfde showroom is ook de uitgebreide kledingshop. Lisetta vertelt enthousiast: “Ook dit jaar zijn er weer nieuwe T-shirts, dat zijn inmiddels collectors items aan het worden!”

Naast de jaarlijkse Open Deur dagen en de Christmas Party organiseert South-East ook compleet verzorgde motorvakanties met je eigen motor naar zuidelijke oorden, zoals Spanje en Sardinië.

PEET’S EIGENBOUW CHOPPER: PLUNJER SPORTY

Twan laat weten dat het nieuwe Road 77 restaurant inmiddels ook in gebruik genomen is. Stilzitten is duidelijk geen optie voor het South-East team en steeds worden er weer nieuwe plannen gemaakt om de zaak nog leuker en gezelliger te maken.

Al met al een mooie dag voor South-East Motorcycles, waar zij tevreden op kunnen terugkijken. Twan, Lisetta en hun team zien met vertrouwen de toekomst tegemoet; op naar het volgende jubileum!

Fotografie: Onno “Berserk” Wieringa

South-East Motorcycles
Provincialeweg 7
5835 CZ Beugen
Tel. 0485-361 205
www.south-eastmotorcycles.nl

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen