Win een pinstripe make-over voor je motor

Gepubliceerd:

Een weekend vol beleving met het beste wat de customscène te bieden heeft én je motor gepinstriped mee naar huis. Hoe tof is dat?! Wij zouden het wel weten.. Hoe je dat doet? Koop nu je ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 en loop op 1, 2 en 3 november zo naar binnen bij Expo Houten. Als je je motor gepinstriped mee naar huis wilt nemen, stuur dan vóór 20 oktober een foto van je motor met motivatie naar bikeshow@bigtwin.nl.

Line-up van Tribute Bands op de Bigtwin Bikeshow & Expo is bekend!

Uit alle inzendingen worden twee winnaars gekozen. Ben jij een winnaar? Breng je motor dan op vrijdag 1 november voor 10:00 naar Expo Houten. Robert (aka Diestyboy) en Frank (aka Incastienen) nemen je motor onder handen en geven deze een gratis make-over. Gedurende het weekend staat je motor bij deze experts op de stand, waarna je op zondag 3 november om 17:00 je opgepimpte motor of onderdeel weer op kunt halen.

Je kunt natuurlijk ook het hele weekend rondhangen op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Want er is genoeg te zien en te doen. Zo speelt er iedere dag een prominente tribute band in het Biker Café om je te voorzien van de beste muziek. De temperaturen stijgen geregeld in het café, want hier word je ook getrakteerd op Erotic Shows.

Struin langs de meer dan 100 exposanten en hun unieke stands. Op veel stands gebeuren live activiteiten, waar je experts uit de customscène aan het werk ziet.

En natuurlijk mag de Bigtwin Bikeshow niet ontbreken. Dé internationale Bikeshow waar honderden unieke custombikes samenkomen. Onderling strijden ze voor prijzen zoals ‘Best of Class’ en ‘Best of Show’. De totale prijzenpot loopt op tot wel €15.000,-, dus de strijd is fel!

Dit wil je dus niet missen. Ben jij erbij? Scoor je ticket hier en doe mee aan de winactie via een mailtje met motivatie en foto van je motor naar bikeshow@bigtwin.nl. Wie weet rijd jij binnenkort rond op een motor met een persoonlijke touch van Diestyboy en Incastienen.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen