ZO OUD ALS DAGEN, IN EEN MODERN JASJE; INDIAN MOTORCYCLE OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo is al jaren een groot feest, dankzij trouwe standhouders die het feest samen met ons naar een hoger niveau tillen. Ook Indian Motorcycle Benelux is wederom van de partij. Kom de nieuwste Indian Motorcycle modellen bewonderen op 3, 4 en 5 november!

Het oudste merk van Amerika heeft haar versleten jasje al lang en breed uitgedaan. De Indian’s van nu tonen de charme van vroeger met een moderne twist. En vooral veel moderne technologie.

Kom jij de nieuwe Sport Chief bewonderen? Die zich overigens ook erg goed leent voor custom bouw.. Zo bouwden de custom bouwers van Krazy Horse al een custom Sport Chief voor muzikant Richard Jones.

Het merk belooft flink wat motoren mee te nemen, dus de keuze is groots. Zo zullen uiteraard de ‘grote jongens’ waar Indian bekend om staat ook aanwezig zijn. Denk aan de Challenger en Chieftain.

Denk jij aan een overstap naar een Indian, maar kon je het ideale plaatje voor de meest ideale prijs nog niet vinden? Neus dan rond op de Indian Afterparty op de Bigtwin Bikeshow & Expo, waar het merk enkele modellen zeer aantrekkelijk aanbiedt.

Drie dagen lang staan de deuren van Expo Houten voor je open. Wil jij alvast verzekerd zijn van je ticket? Je scoort je ticket hier.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen