VOORKOM WACHTRIJEN BIJ DE BIGTWIN BIKESHOW. KOOP NU JE KAARTJE!

Gepubliceerd:

Heb jij ‘em al in de agenda staan? Blokkeer het weekend van 3, 4 en 5 november maar in de kalender, want dan gaan we los met de Bigtwin Biekshow & Expo! En je bent het gehele weekend welkom. Kom de dikste customs bekijken, ervaar de lifestyle waar we zo van houden en kom vooral genieten.

We hopen natuurlijk op goed weer, want het liefst gaan we op de motor heen. Maar het weer in november kan onvoorspelbaar zijn. Voorkom dat je in de kou moet staan en koop je kaartje(s) nu alvast in de voorverkoop

Niet alleen koop je je kaartje(s) dan goedkoper dan vorig jaar, maar je bent ook verzekerd van toegang tot het vetste en grootste custombike evenement van de Benelux, én je kunt meteen naar binnen. 

Dus als het wel met bakken uit de hemel komt vallen, sta je direct droog (op de beste manier). Je kunt het er natuurlijk ook op gokken en je kaartjes aan de deur kopen. Maar we hebben je gewaarschuwd.. 

Nu we je toch handige tips geven; neem ook voldoende cash mee. Een deel van de show is pin-only, maar bij enkele standhouders is cash juist het enige betaalmiddel. 

Zien we je daar?! Ongeacht het weer maken we er sowieso een fantastisch weekend van. Scoor hier je tickets!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen