VEILIG, VRIJ EN BETAALBAAR MOTORRIJDEN. DE MAG IS AANWEZIG OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

Of je nu tig kilometers per jaar maakt, of alleen op de mooie dagen je custom bike uit de schuur haalt, van motorrijden genieten we allemaal. En dat willen we ook blijven doen. Wil jij samen als motorrijders sterk staan? Kom dan langs op de stand van de MAG op de Bigtwin Bikeshow & Expo.

De MAG – kort voor Motorrijdersactiegroep – zet zich al meer dan dertig jaar in om motorrijden veilig, vrij en betaalbaar te houden. Fulltime komen zij op voor jouw belangen als motorrijder. Draaiende op vooral veel zeer betrokken vrijwilligers, is het een ware familie van motorrijders. 

Zo strijd men tegen het sluiten van de dijken waar we zo graag overheen rijen. En zet men zich bij de MAG ook in om rekeningrijden voor motorrijders te voorkomen. Ook rijden op de snelweg – die we liever vermijden, maar niet altijd om heen kunnen – maakt men veiliger door motorvriendelijke onderplanken te realiseren op de vangrails. Tig zaken die we tegenwoordig bijna ‘voor lief’ nemen, zijn het resultaat van de jarenlange inzet van de Motorrijdersactiegroep.

Help jij mee om te kunnen blijven genieten van motorrijden in de breedste zin van het woord? Op de stand ontvangen ze je met veel plezier, om je daar alle ins and outs te vertellen.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen