TRIUMPH MOTORCYCLES OP DE BIGTWIN BIKESHOW& EXPO

Gepubliceerd:

Triumph Motorcycles is tevens van de partij op de Bigtwin Bikeshow & Expo! Wil jij je hart ophalen bij in een waar Triumph Paradijs? Kom dan vooral langs op de stand. 

‍Het Britse merk is een motormerk wat bij uitstek geschikt is voor custom bouwers. Denk niet alleen aan de klassiekere Thruxton en Bonneville, maar ook aan de Rocket. Een cruiser die bijna geen gelijke kent. Het gamma van Triumph biedt verschillende type motoren, voor ieder wat wils. 

‍Vorig jaar bestond het merk 120 jaar, een jubileum waar ieder merk trots op zou zijn. Van unieke customs tot ware legendes en race-iconen. De geschiedenis van Triumph is rijk. Ook gaat het merk geregeld een bijzondere samenwerking aan. Denk aan een partnership met James Bond, Breitling en Gibson, deze laatste toch zeker niet onbekend bij de muziekliefhebbers onder ons. 

‍Samen met dealer Blom Motoren komt het merk naar de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3, 4 en 5 november. Als je binnenlooptbij Blom Motoren, merk je al gelijk dat ze het nèt even iets anders doen. Ze zijn bij het bedrijf namelijk niet vies van wat custom werk. Regelmatig bouwen ze een een speciale custom bike. Ook hebben ze hun eigen merk ‘Britz’ opgezet, speciaal voor iedereen die zijn of haar Triumph wilt customizen en personaliseren.

‍Ten slotte kun je terug in de tijd, in het eigen museum van Blom Motoren. Hier staan 30 modellen, van allerlei bouwjaren, waardoor je een ware Triumph-tijdreis maakt.

Kom jij langs bij Triumph Motorcycles & Blom Motoren op de stand op de Bigtwin Bikeshow & Expo? Scoor hier alvast je ticket.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen