MEER MOTOREN DAN OOIT OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

De wereld van custombouw is een eigenzinnige. En wat zijn we daar gek op. De motoren, de lifestyle, de mensen. Alles met een uniek randje. We zouden het ook niet anders willen zien. Maar we willen vooral dat eerste zien; motoren.

Van het zien en voelen van de nieuwste motoren van dé merken in onze geliefde branche tot de dikste customs. Overal waar we kijken, willen we motoren zien.

En dat mag je dan ook verwachten op de speciale editie van dit jaar! Want op deze 30-editie van ‘ons feestje’ staan meer motoren dan ooit.

Alleen al in de Bikeshow vind je meer dan 100 unieke custom bikes. Van choppers tot clubstyle, van caféracers tot performance baggers. En van zelfbouw van Nederlandse bodem tot exotische customs uit Qatar, Italië en Polen. Want de Bigtwin Bikeshow & Expo is niet alleen Nederlands grootste feestje op het gebied van customs. Nee, het is het grootste custombike evenement binnen de Benelux! En een waar internationaal samenkomen van custom bouwers.

Kom jij dit feest met ons vieren? Koop nu alvast je ticket(s) in de voorverkoop, en voorkom lange wachtrijen aan de deur.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen