MAKE SOME NOISE; DR. JEKILL & MR. HYDE VERZORGEN DE TUNES OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

Behoeft het merk nog een introductie? Menig motorrijder en custom bouwer is bekend met ‘The Exhaust’ van Dr. Jekill & Mr. Hyde. De innovatieve uitlaatsystemen laten je het geluid aanpassen aan het moment. En dat met één druk op de knop op het stuur.

Door het gebruik van drie verschillende modi kun je schakelen tussen een gesloten klep in de uitlaatdemper, een half geopende klep of een volledig open optie. Duitse engineering, met Nederlands vakmanschap. 

Tevens is het systeem straat legaal, biedt het uitstekende performance en premium kwaliteit. Maar waar het vooral om draait; er komt een goede dosis oorstrelende ‘herrie’ uit. En daar doen we het stiekem allemaal voor.

Door hun jarenlange ervaring weet het merk; de ene motor is de ander niet. En dus is een uitlaat ook een persoonlijke feature van een motorfiets. Heb jij een Harley-Davidson, Triumph, Indian, BMW of Victory? Dan heeft het merk complete sets voor je.

Wil je meer weten over ‘The Exhaust’? Of ben je benieuwd of ze bij Dr. Jekill & Mr. Hyde een uitlaat voor jouw motor kunnen verzorgen? Kom bij ze langs op de stand op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Heb jij je ticket al gescoord?

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen