Honderden unieke motoren strijden om jouw stem op de Bigtwin Bikeshow

Gepubliceerd:

De Internationale Bikeshow is een van de hoogtepunten van de Bigtwin Bikeshow & Expo. Honderden unieke motoren komen samen voor een driedaags custombike-spektakel. Van choppers tot performance baggers, van caféracers tot classics, van allroads tot mopeds. Je komt er van alles tegen. En jij bepaalt wie er wint!

Op 1, 2 en 3 november toveren we Expo Houten om tot een custombike-walhalla. Met ruim 100 gepassioneerde exposanten en een programma vol entertainment komt de customscène hier tot leven. Je vindt er onderdelen voor je eigen custombike, inspiratie en expertise voor een nieuw project, maar ook experts op het gebied van taxatie en onderhoud voor je huidige project of bike.

Harley-Davidson en Indian Motorcycle aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Uiteraard kun je ook terecht voor een hapje en drankje bij de verschillende – betaalbare – horecagelegenheden. En geniet je van goede livemuziek, verzorgd door de beste tributebands. Je kunt je dus prima vermaken!

Als kers op de taart bepaal jij wie de begeerde prijs ‘Public Choice’ mee naar huis neemt. Niet in je eentje natuurlijk, maar samen met alle bezoekers van de Bigtwin Bikeshow. Welke custombike vind jij het mooist, tofst of gewoon waanzinnig gebouwd? Stem op deze motor en bouwer via de QR-code die je op het bordje naast de motor vindt.

Ben jij erbij? Je koopt je ticket(s) hier in de voorverkoop. Dan ben je én goedkoper uit én je loopt het eerste weekend van november zo naar binnen.

Honderden unieke motoren strijden om jouw stem op de Bigtwin Bikeshow!

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen