CUSTOMBOUWER IN DE SPOTLIGHT; DAVE WILLEMS CUSTOM MOTORCYCLES OP DE BIGTWIN BIKESHOW

Gepubliceerd:

Onze trouwe gasten  maken de Bigtwin Bikeshow & Expo ieder jaar niet enkel een groot feest, maar zorgen er ook voor dat het voelt als ‘thuiskomen’. Vorig jaar hebben we Dave Willems een jaartje moeten missen, maar dit jaar mag hij zeker niet ontbreken op ons feestje. En dat doet ‘ie dus ook niet!

Het motto van Dave? “You dream it, we build it, you ride it”. Of je er nu van droomt om je huidige motorfiets te customizen of er ééntje van de grond af op te bouwen, Dave bouwt your droombike.

Naast customizing voorziet Dave ook in reparatie en onderhoud. Er wordt dus niet alleen vakkundig gebouwd, maar ook met dezelfde expertise goed voor je motor gezorgd, vanuit het prachtige Zevenaar.

Er komt een dag, dat je je droommotor bij Dave ophaalt en mee naar huis neemt. Voorzie jij een probleem als truck-rijder? Dan zit je bij Dave ook aan het juiste adres. Hij is namelijk officieel dealer van Neodyne voor Nederland en Duitsland. Met deze ‘motorcycle loader’ laad je je motor zo in de bak van je truck.

Ben je nieuwsgierig naar wat Dave Willems Custom Motorcycles voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over customizing? Ga dan zeker even bij ze langs op de stand.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen