Leve de custom lifestyle op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Gepubliceerd:

Al dertig jaar is de Bigtwin Bikeshow & Expo dé plek waar de customscene tot leven komt. Niet alleen komen honderden unieke custombikes uit heel Europa – en verder! – samen in één van de meest toonaangevende motorshows ter wereld, maar ook meer dan honderd exposanten komen samen. Allen met een enorme passie voor de custom lifestyle.

Je kijkt niet alleen je ogen uit bij de Bikeshow, maar ook op de vele verschillende stands. Van prachtige custombikes tot helmen met special paint, kleding en accessoires die jouw look afmaken. Want ook op dat vlak is de Bigtwin Bikeshow goed vertegenwoordigd.

Het mag dan nog even duren voordat het zover is, maar we kunnen je alvast een voorproefje geven van wat je mag verwachten op het gebied van lifestyle en accessoires op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024.

KLEDING EN MEER

Toe aan een nieuwe outfit? Of kan de kast gewoon altijd nog iets voller als het op motorkleding aankomt? Neus dan vooral rond bij de verschillende lifestyle stands.

– Alpha Fast: veelal handgemaakte motorkleding met een eigen stijl. Van jacks tot vesten, boeken en handschoenen. 

– BadBoy.nl: Van kleding tot belt buckles, accessoires en cadeautjes. BadBoy neemt het voor je mee.

– Custombikewearshopscheemda: EU Norm goedgekeurde motorkleding in een ruim assortiment met maten van XS tot 6XL. 

– Einzelgänger: een Nederlands bedrijf wat motorhandschoenen maakt met een vintage look. Waar vakmanschap met een zeer stijlvol randje.

– Elsware: van kleding tot accessoires, van sloten tot zadeltassen. Elsware is jouw online voordeelshop, maar is ook aanwezig op vele motorevenementen om jouw van nieuwe kleding en accessoires te voorzien.

– LEDMAR: dit specialistische bedrijf met haar roots in Polen maakt al sinds 1995 western-style kleding én motorkleding. Alles gemaakt van hoogwaardig koeienleer.

Dit is slechts een handvol uit de lange lijst van standhouders op het gebied van kleding en meer. Nieuwsgierig wie er nog meer aanwezig zijn? Je vindt het complete overzicht hier.

ACCESSOIRES

Op zoek naar unieke accessoires voor in huis, de garage of voor op de club? Ook dan ben je aan het juiste adres bij de Bigtin Bikeshow & Expo in Houten.

– American Store: van hippe mokken tot blikken en metal signs voor aan de muur. Voor toffe decoratie van de garage of ‘(wo)man cave’ kun je hier terecht.

– Asign4u: wandborden zover het oog rijkt. Of je nu fan bent van een bepaald motor- of automerk, wat nostalgie in de garage wilt brengen of een mooie pin-up aan de muur wilt. Asign4u heeft het voor je.

SCOOR NU JE TICKET(S)

Er is dus heel veel te zien, beleven én te koop op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Heb jij je tickets al binnen? Je scoort ze hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen