Open Dag MKV Motoren: een paradijs voor Harley-liefhebbers

Gepubliceerd:

Met tientallen tegelijk kwamen groepen motorrijders aan voor de Open Dag bij MKV Motoren in Dordrecht. De straat en de parkeerplaatsen stonden begin van de middag dan ook tjokvol en het zonnetje deed op deze 21ste april z’n best de gure wind te overtreffen.

Op het plein voor de zaak stond een rij door MKV gebouwde specials. Snap-On Tools, Beerens Taxaties en MCS waren met een stand aanwezig en ook Rockford Fosgate audio liet zich zien en vooral horen. De broodjes worst waren niet aan te slepen en ook de verse koffie vond gretig aftrek. Binnen is het net zo druk als buiten en na een kijkje in de showroom bekijken we de ruime werkplaats. Diverse bezoekers kennen MKV van de Bigtwin Bikeshow, waar zij vorig jaar met een grote stand aanwezig waren. Deze Open Dag was dan ook voor velen een goede gelegenheid om eens nader kennis te maken met MKV Motoren.  

ROGUES MC CHOPPER SHOW 2024: VOOR DE 30E KEER GEEN EIEREN ZOEKEN

Eigenaar Marek heeft amper tijd om iedereen te woord te staan. De zaak, die nu zo’n drie jaar bestaat, had al een enorme klantenkring opgebouwd en sinds MKV anderhalf jaar geleden dit veel grotere pand heeft betrokken is het alleen maar drukker geworden. Marek vertelt: “Ik kocht jaren geleden een motor bij een grote zaak, maar ik ‘miste’ wat. Ik dacht na over hoe ik het zou doen als ik een eigen zaak zou hebben. Uiteindelijk besloot ik om dat dan ook daadwerkelijk te gaan proberen en dat leidde tot de start van MKV Motoren!” De specialisatie ligt bij gebruikte Harleys en daarvan zijn er inderdaad genoeg te zien in de showroom. Ook in de hal naast de smetteloze werkplaats staat een imposante rij Touring modellen op een nieuwe eigenaar te wachten.

Het is een komen en gaan van bezoekers en de drukte blijft aanhouden tot eind van de middag. Leuk opgezet, goed georganiseerd en met veel bezoekers is MKV’s Open Dag zeker een groot succes geworden!

Tekst & fotografie: Onno “Berserk” Wieringa

MKV MOTOREN
Bunsenstraat 3
3316 GC  Dordrecht
Tel. +31 (0)78-7856743 / +31 (0)6-29380408
info@mkvmotoren.nl  
www.mkvmotoren.nl

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen