Brullen op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 met Dr. Jekill & Mr. Hyde

Gepubliceerd:

Het is stiekem toch vaak één van de eerste dingen die je wilt aanpassen aan je motorfiets; de uitlaat. Menig nieuwere motorfiets is vanuit de fabriek voorzien van een strak maar toch wel erg degelijk uitlaatsysteem. Voor de één is dat exact wat men wilt, maar voor een ander kan dat toch ook iets van de charme wegnemen. Van een zacht roffeltje tot luide klappers, de schoonheid van geluid is voor iedereen anders. 


De specialisten van Dr. Jekill & Mr. Hyde weten dat. En spelen daar slim op in. Letterlijk, want hun slimme uitlaatsysteem ‘The Exhaust’ is een uniek systeem welke je laat kiezen uit drie verschillende geluidsmodi. Legaal en straatvriendelijk, maar toch ook oorstrelend. 

Afhankelijk van jouw motorfiets, zet je de klep in de uitlaat dicht, halve open of volledig open met een druk op de knop. ‘The Exhaust’ laat je motor niet alleen waanzinnig klinken, maar geeft ook betere prestaties.

Hoe dat er precies uitziet? Dat bepaal je zelf. Het systeem van Dr. Jekill & Mr. Hyde is custom te configureren, waarmee je de uitlaat volledig kunt aanpassen aan de looks van jouw motor. 

VOORPROEFJE OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Ben je nieuwsgierig of dit unieke systeem ook op jouw motor past? De experts van Dr. Jekill & Mr. Hyde vertellen je graag meer, dus kom gerust bij ze langs op de stand. Ook geven ze je daar graag een voorproefje van hoe ‘The Exhaust’ daadwerkelijk klinkt.

Heb jij je kaartjes al in huis? Koop ze nu in de voorverkoop en wees goedkoper uit! Die bespaarde euro’s kun je in je spaarpot stoppen voor bijvoorbeeld een dik uitlaatsysteem..

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen