ZODIAC INTERNATIONAL WEDEROM HOOFDSPONSOR VAN BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

Wie Zodiac zegt, zegt Harley-Davidson. Het bedrijf ontwikkelt al meer dan 50 jaar onderdelen voor motorfietsen van het bekende merk. Of je nu zoekt naar vervangende onderdelen van de hoogste kwaliteit, vette parts om je bike te customisen of op zoek bent naar bepaalde accessoires. Zodiac staat voor je klaar. Dit jaar toont het merk dat wederom, door hoofdsponsor te zijn van de Bigtwin Bikeshow.

Een ‘standaard’ Harley-Davidson motorfiets.. het lijkt bijna vloeken in de kerk. Want die Harley’s, die personaliseer je. Daar maak je een dikke custom bike van. Zodiac International had dat al vroeg in de gaten, en sprong daarop in. Dit deed men door onderdelen te ontwikkelen speciaal voor deze motoren. 

Aftermarket, maar dan van de allerhoogste kwaliteit. Of je nu een motor van de grond af opnieuw opbouwt, of je originele Harley eindelijk wilt customisen, die catalogi van Zodiac staan bomvol parts waar je wild van wordt. En met hun zeer dichte dealernetwerk bestel je ze in een handomdraai.

Om altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt in de custom bouw-wereld, bouwt het team van Zodiac zelf ook custom motoren. ‘Practice what you preach’, noemen we dat. Natuurlijk hoeft je custom bike niet per se een Harley-Davidson te zijn. Zodiac’s onderdelen kun je ook passend maken op andere motorfietsen. Maar dat men bij Zodiac een soft spot heeft voor het merk, is een understatement.

Wist je dat naast specialiseren in Harley-Davidson onderdelen en accessoires, Zodiac International ook actief betrokken is bij drag racing met Harley-blokken? Die onderdelen kunnen dus wel tegen een stootje.. 

Wil je meer weten over de onderdelen van Zodiac International? Of over het merk zelf, of hun dealers? Kom gerust langs bij ze op de stand op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3,4 en 5 november. Je scoort je tickets alvast hier.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen