Win jij de award voor beste Chopper of Custom op RIDERS Festival?

Gepubliceerd:

Naast heel veel spektakel en beleving, is er ook heel veel moois te zien tijdens RIDERS Festival. Doe jij mee met de Ride-In Custom Bike Show op 1 en 2 juni, powered by Bigtwin?

Bigtwin is voor velen een bekende naam. Of je de naam nu kent van Bigtwin Custombike Magazine, hét blad voor fans van custom bikes en custombouwers. Of van de Bigtwin Bikeshow & Expo, hét evenement van het jaar waarop custom en cruiser rijders samenkomen om de mooiste custombikes te bewonderen. 

De grootste attractie: de Bigtwin Bikeshow, waar honderden unieke motoren te bewonderen zijn. Al 30 jaar staat de Bigtwin Bikeshow volledig in het teken van de customscène en is het één van de meest toonaangevende motorshows in de wereld van custombikes. Bigtwin treedt als partner op voor RIDERS Festival en daarmee ontstaat een primeur:

Voor het eerst in de geschiedenis ontstaan er een Bigtwin Bikeshow Outdoor! In de vorm van: De Ride In Custom Bike Show op de Bigtwin Custom & Cruiser Area op RIDERS Festival. 

BIGTWIN BIKESHOW OUTDOOR! EEN PRIMEUR OP RIDERS FESTIVAL

Power Piston!

Op zowel zaterdag als zondag mogen de mooiste customs pronken in twee klassen: Chopper en Custom. We geven op zaterdag en zondag om 14:00 de mooiste uit elke klasse een prachtige Power Piston trofee! De Power Pistons geven je positieve energie, nodig voor jouw volgende customproject.

Inschrijven doe je bij aankomst op RIDERS Festival. Het Bigtwin Team is aanwezig om de motoren voor de Bigtwin Ride-In Custom Bike Show te selecteren en naar hun plaats te begeleiden.

Scoor nu je tickets

Heb jij je ticket(s) al in huis? Weet zeker dat je erbij bent – want vol=vol! – en scoor je tickets nu alvast hier in de voorverkoop.

Praktische informatie

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen