Win een nieuwe Yamaha motor bij MKC Moto tijdens de seizoenstart

Gepubliceerd:

Het motorseizoen staat op het punt van losbarsten. Nu het weer zich ook aan de zijde van de motorrijder schaart. Om de start van het motorseizoen niet ongemerkt voorbij te laten gaan, trapt MKC Moto deze spectaculair af. Tijdens de seizoenstart vanaf 15 maart 2024 maken klanten van de motorkledingspecialist automatisch kans op een gloednieuwe Yamaha motor van Yamaha Motor Benelux en tal van andere prijzen. De totale prijzenpot vertegenwoordigt een waarde van ruim 14.000 euro.

De seizoenstart bij MKC Moto vindt plaats van vrijdag 15 maart t/m zondag 14 april. Bij besteding van 100 euro ontvangt de klant automatisch één winkans. Bovendien ontvangt de klant bij aankoop van een nieuwe motoruitrusting 20% korting op het tweede product. Naast de hoofdprijs, een Yamaha XSR700 Xtribute, worden er een tweede prijs: Richa Infinity 2 Adventure outfit inclusief laarzen en handschoenen en maar liefst 3 Shoei Neotec 3 systeemhelmen als derde prijs vergeven. Als troostprijs worden er nog 25 cadeaukaarten van 50 euro uitgereikt, besteedbaar bij MKC Moto.

De Yamaha XSR700 Xtribute is een ode van de Japanners naar de legendarische XT500. Het model uit de eighties waar ook het kleurenschema van is overgenomen. Ditzelfde geldt voor de witte spatborden en de kenmerkend gouden gesmede velgen. In afwerking zijn details aangebracht als een enduro-stuur, het platte zadel, grove voetstepjes en de stofkappen rondom de voorvorkpoten. De XSR700 Xtribute leent het blok van de MT-07 en vormt in tegenstelling tot zijn inspirator een allemansvriend voor dagelijkse motorritten en mooie toertochten.

Deelnemen aan de seizoenstart actie kan door in de periode van 15 maart t/m 14 april online of in één van de 18 winkels in Nederland, België en Oostenrijk een aankoop te doen. De winnaars worden op 15 mei 2024 bekendgemaakt. De actievoorwaarden zijn via de website van MKC Moto in te zien.

Motorrijden begint bij MKC Moto. Naast dat de retailer in 3 landen motorrijders veilig op weg helpt met een uitrusting die past bij het type motor en de omstandigheden waarin gereden wordt, vormt het bedrijf met 18 locaties een sociale hub. Om motorrijders uit de omgeving samen te brengen tijdens een Bikers Friday rit en andere evenementen die bijna altijd gratis toegankelijk zijn.

Lees hier meer over deze actie.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen