Verkoop jouw motor op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Gepubliceerd:

Heb jij een toffe custombike te koop staan? En wil je die onder de aandacht brengen bij duizenden custombike liefhebbers? Dan is dit je kans! Zet jouw motor in de spotlight bij de Bikes 4 Sale op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024.

1, 2 en 3 november is het weekend waarin dat kan! Op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 in de Expo Houten maken we een aparte hoek voor maximaal acht custombikes in de centrale entree, die een erecatcher zijn voor de trouwe bezoekers van de Bigtwin Bikeshow. Ze staan gegarandeerd in het zicht van al deze liefhebbers. Wil jij jouw motor in de spotlight zetten? Dan is dit een unieke kans. Voor €50,- excl. btw per motorfiets kun je je motor hier neerzetten.

Dit zijn de acties van standhouders op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Je motor wordt gegarandeerd door duizenden motorliefhebbers gezien. Je krijgt een Zodiac Jiffy Stand Pad voor onder je zijstandaard en een tag aan het stuur waarmee jouw motor opvalt. Ook staan hier natuurlijk je gegevens op, zodat geïnteresseerden je direct kunnen bereiken.

Trekt die van jou de aandacht van een potentiële koper? Wie weet ga jij met lege handen en goed gevulde zakken naar huis. Wil jij je motor aanmelden voor de Bikes 4 Sale of wil je meer informatie? Mail dan even naar bikeshow@bigtwin.nl.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen