TERUG VAN WEGGEWEEST; HARLEY-DAVIDSON BENELUX OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

Ze waren er niet, maar toch ook wel. Dit jaar mogen we het weer van de daken roepen: Harley-Davidson Benelux is aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3,4, en 5 november!

‍Ieder jaar weer kunnen Harley-liefhebbers hun hart ophalen bij de vele prachtige custom exemplaren die te bewonderen zijn op de Bikeshow. Ook als de importeur er zelf niet was, was Harley-Davidson goed vertegenwoordigd. 

Maar dit jaar is het merk er officieel weer bij. De importeur komt samen met Harley-Davidson Amsterdam & Rotterdam en Motor Saloon naar de Bigtwin Bikeshow & Expo. En dat in het jaar van hun 120-jarig bestaan! Wij doen daar met de Bigtwin Bikeshow & Expo nog een schepje bovenop, met ons eigen 30-jarig bestaan. Dat kan dus alleen maar één groot feest worden! 

Bezoekers kunnen zich verheugen op het bewonderen van de indrukwekkende CVO-modellen en diverse Specials van de aanwezige dealers. 

Kom jij dit feest met ons vieren? Scoor nu alvast je tickets voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2023 op 3, 4 en 5 november.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen