SOUTH-EAST MOTORCYCLES; CUSTOMBIKES ZONDER LIMIETEN OP DE BIGTWIN BIKESHOW

Gepubliceerd:

We mogen enkele standhouders dit jaar voor het eerst verwelkomen op de Bigtwin Bikeshow & Expo. En anderen zien we dit jaar na enige afwezigheid weer terug. Maar anderen zijn er steevast ieder jaar bij, en maken van de Bigtwin Bikeshow ieder jaar weer een feest. Zo ook South-East Motorcycles.

Dit team van custombouwers is een begrip in de Nederlandse én Duitse Harley-scene. Want bij Harley ligt het hart, en dus is men bij South-East Motorcycles gespecialiseerd in customizing, verkoop en onderhoud van Harley-Davidson motoren.

De zaak is niet ‘zomaar’ een motorzaak. Het is een bestemming voor een ritje. De koffie staat klaar en de sfeer is er altijd omarmend. En met een kop koffie in de hand is een kijkje in de showroom al helemaal een genot.

Van dikke baggers tot Night Rod’s, Breakout’s en Softail’s. Er is eigenlijk geen model of type wat ze bij South-East Motorcycles niet hebben gezien. Heb je vragen over het customizen van je eigen Harley? Of interesse in de aankoop van een custom bike?

Ga dan zeker even bij ze langs op de stand op 3, 4 of 5 november. Ze vertellen je er alles over. Heb je nog geen ticket(s) gekocht? Voorkom dat je moet wachten aan de deur, en scoor je kaartje nu alvast in de voorverkoop.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen