SLEUTELAARS OPGELET! SNAP-ON TOOLS AANWEZIG OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo draait om choppers, customs, baggers, caféracers en de volledige lifestyle daaromheen. Sleutelen is iets wat velen van ons met veel plezier doen. En iedere sleutelaar weet; goed gereedschap is het halve werk.

Ga je op zoek naar goed gereedschap, dan kom je Snap-On Tools al snel tegen. En ook dit jaar zijn zij wederom van de partij op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3, 4 en 5 november.

Of je nu daadwerkelijk nieuw gereedschap kunt gebruiken, of gewoon heel blij wordt van zo’n dikke gereedschapskar (verkrijgbaar in veel meer kleuren dan alleen Snap-On rood!😉), bij Snap-On zit je aan het juiste adres.

Snap-On is één van de oudere merken in de wereld van het gereedschap. In 1919 ontstond het eerste idee vanuit de destijds 25 jaar oude Amerikaan Joe Johnson, waarmee Snap-On werd geboren. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Zo biedt Snap-On voor praktisch iedere sleuteluitdaging ondertussen een oplossing. Wil je het gereedschap ‘live’ zien en voelen? Kom langs op de stand op de Bigtwin Bikeshow & Expo!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen