SHOW STAGE SPOTLIGHT; WHAT IF.. ELVIS RODE ROYAL ENFIELD?

Gepubliceerd:

Je vindt custombikes vanuit heel Europa (en verder!) op de Bigtwin Bikeshow. Van Qatar tot Polen, van Italië tot Duitsland. Op één van de Show Stages staat een creatie van onze zuiderburen. Namelijk de ‘What if.. Elvis rode Royal Enfield?’ custombike, gebouwd door Motocycle Checkpoint.

Deze Belgische Royal Enfield dealer bouwde deze custombike voor de Busted Knuckles Bike Build Off Europe – jawel, dat is een hele mond vol – tijdens het Wheels and Waves festival in Biarritz dit jaar.

De motor is gebaseerd op een Royal Enfield Classic 650. Vervolgens zijn Pieter en Katrien hiermee aan de slag gegaan. Zij raakten geïnspireerd door een foto van Elvis Presley op een motor. De King of Rock and Roll zat echter op deze foto niet op een Royal Enfield, maar op een Harley-Davidson Sportster.

Pieter en Katrien hebben de Interceptor accenten gegeven van Royal Enfield motoren uit de jaren ’50, met een schuine knipoog naar de Sportster op de foto die het stel zo inspireerde. Een waar plaatje om te zien, en deze staat daarom met recht op één van de show stages.

Kom jij de ‘What if.. Elvis rode Royal Enfield?’ custom bike bewonderen op de Bigtwin Bikeshow & Expo? Mocht je er nou helemaal weg van zijn.. dan fluisteren we; “Hij is te koop”. Een grapje? Zeker niet!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen