Proef de customscène op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Gepubliceerd:

Als iets je dorstig maakt, is het wel een weekend vol custombikes. Glunderend staan we bij honderden unieke motoren, soms misschien zelfs een beetje kwijlend.. Nog even en het is weer zover. De Bigtwin Bikeshow & Expo. En dan staan ze er weer, die dikke customs. Daar krijgt een mens dorst van! 

Gelukkig is er op de Bigtwin Bikeshow & Expo meer te doen dan alleen naar prachtige custombikes en nieuwe motoren kijken. Dat lees je goed, er staan niet alleen customs. Harley-Davidson Benelux en Indian Motorcycle Benelux nemen namelijk beiden een indrukwekkende line-up mee.

Honderden unieke motoren strijden om jouw stem op de Bigtwin Bikeshow

Even een moment van rust nodig, om alle indrukken te verwerken? Trek je even terug in het Biker Café, waar je getrakteerd wordt op goede live-muziek en erotic shows. Drink er eentje, of les de dorst met een frisje of een kop koffie.

Zin in iets specifiekers? Loop dan even langs bij onder andere de volgende exposanten:

Chamaven Bierbrouwerij

Chamaven. Genoemd naar de Frankische stam der Chamaven, die één van de oudste steden van Nederland op de kaart zetten. En dat is Zutphen. Drie vrienden uit Zutphen kwamen samen in hun passie: bier. Om een lang verhaal kort te maken, je proeft en ontdekt hier alles over dit échte Zutphense bier.

Doc Collins Liquor

Zin in een ambachtelijk gebrouwen Whiskey? Of rum, likeur of moonshine? Proef ze bij Doc Collins op de stand. Je shopt er prachtige flessen, maar ook cadeauverpakkingen. Heerlijk voor jezelf, maar ook voor een ander.

Hillbilly’s Moonshine

Het team achter Hillbilly’s Moonshine stookt authentieke moonshine volgens traditionele methoden sids 1920. Als shotje, om te nippen of te mixen, de dranken van Hillbilly’s Moonshine zijn smaakvol en veelzijdig. Van Wild Berry tot Crazy Hazel en Apple Pie. Kom ze proeven op de stand!

Laat je verrassen, inspireren en entertainen. En ga vooral een weekend lang genieten. Of één dag, dat mag natuurlijk ook. We zien je op de Bigtwin Bikeshow & Expo!

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen