Parkeer je motor gratis voor de deur bij RIDERS Festival 2024

Gepubliceerd:

Is het al zover? Mogen we al?! Wij kunnen niet wachten op 1 en 2 juni. Want dan barst het motorfestival los. Welkom bij RIDERS Festival! Een weekend waar motorrijders samenkomen. En dat doen we natuurlijk het liefst op de motor.

Kom op de motor in plaats van met de auto.

Je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker, maar toch gaan we er stiekem wel vanuit dat we op 1 en 2 juni stralend weer hebben. Of op zijn minst droog en zacht. En dus stappen we op de motor. Want we doen niets liever.

RIDERS Festival is er speciaal voor de motorrijder, en dus vinden we het fantastisch als je op de motor komt. Wil je recht voor de ingang parkeren, en ook nog eens gratis? Pak dan die geliefde tweewieler, want dan heb je een streepje voor.

Speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area.

Motorrijden is voor iedereen. En als motorrijder maak je geen onderscheid. Want als de meest uiteenlopende motorfietsen toch iets met elkaar gemeen hebben, is het wel het gevoel wat het geeft als je erop rijdt.

Toch hebben we voor de Custom- en Cruiser-rijders een speciale verrassing. Namelijk de Bigtwin Custom & Cruiser Area. Rij bij de ingang zo het festivalterrein op naar de exclusieve parking voor deze in het oog springende motoren. Want wie kijkt daar nou niet graag naar?

Maak met je cruiser- of custom-bike onderdeel uit van het Festival en inspireer andere motorrijders met jouw unieke motorfiets.

BIGTWIN OUTDOOR: SPECIALE BIGTWIN CUSTOM & CRUISER AREA TIJDENS RIDERS FESTIVAL

Rij je geen custom of cruiser? Ook dan parkeer je volledig gratis recht voor de deur. Kom je met een gemixte club vrienden op de motor en rijdt een deel custom of een cruiser, en enkele anderen niet? Dan mogen de custom- en cruiser-rijders er natuurlijk ook voor kiezen om bij ‘jullie cluppie’ te blijven en op de algemene motorparking te staan.

Laat je je motorfiets thuis en kom je met de auto? Wees er dan van bewust dat er zeer beperkte parkeerruimte is voor auto’s (parkeerkosten voor de auto zijn €15 per dag), en dat je dus kans hebt dat je een eindje moet lopen of geen parkeerplek hebt.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen