NOIZEZZ MET SPECIALE BEURSAANBIEDING OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo draait om custombikes en alles wat daarmee te maken heeft. Er staan niet alleen meerdere custombouwers, maar ook vele standhouders die actief zijn in de lifestyle daar omheen. Dit jaar mogen we ook NOIZEZZ – specialist op het gebied van gehoorbescherming – verwelkomen.

Menig motorrijder erkent het belang van goede gehoorbescherming. We zijn dol op de muziek die onze motorfietsen produceren. Maar vinden het toch ook wel fijn als we elkaar bij het tankstation nog kunnen verstaan. En dus beschermen we onze oren.

NOIZEZZ is specialist op het gebied van deze bescherming, en dan met name op het vlak van maatwerk gehoorbescherming. Speciaal voor de Bigtwin Bikeshow & Expo komen ze naar de show met een speciale aanbieding, namelijk maatwerk gehoorbescherming voor €98,- i.p.v. €119,50!

Een goede deal, toch?! Kom dus vooral bij ze langs op de stand om gebruik te maken van deze speciale Bigtwin aanbieding. Heb je nog geen ticket(s)?! Doe dat dan vooral snel! Je scoort ze hier.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen