NIEUWE STANDHOUDERS OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO; DIT KUN JE VERWACHTEN

Gepubliceerd:

Ieder jaar zien we bekende gezichten terugkomen naar de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hierdoor is het niet alleen ons jaarlijkse feestje, maar voelt het ook als thuiskomen voor menig bezoeker. Onze grote ‘Bigtwin-familie’ blijft groeien, en ook dit jaar mogen we nieuwe gezichten verwelkomen, hopelijk om uit te groeien tot bekende gezichten voor velen.

En dus introduceren we met trots onze nieuwe standhouders! De oplettende lezer en trouwe Bigtwin Bikeshow gast zal enkele namen herkennen. We zien een aantal gezichten namelijk na jaren afwezigheid weer terug! Ook daar zijn we erg dankbaar voor. Pik jij ze ertussenuit?

Een greep uit de nieuwe standhouders op de Bigtwin Bikeshow & Expo dit jaar:

– Bergsma Motoren; bij Bergsma Motoren helpen ze je graag in je zoektocht naar een motor die bij jou past. Het blijft echter niet bij de motor, maar ze steken je ook met liefde in een bijpassende motoroutfit!.

– Doc Collin’s Liquor; van likeur tot moonshine, bij Doc Collin’s Liquor weten ze hoe een goede borrel moet smaken, ruiken én eruit moet zien. Want de flessen zijn een feestje voor het oog.

-Tierelatijntjes; hebbedingetjes. Bij de webshop van Tierelatijntjes zijn ze er gek op. Van tassen, tot lederwaren, sieraden en kleding. Veel met een ‘motorminded’ randje. 

– NOIZEZZ; bij NOIZEZZ weten ze alles over gehoorbescherming. En ze pakken op de Bigtwin Bikeshow & Expo uit met een speciale aanbieding. Maatwerk gehoorbescherming voor €99,- i.p.v. €119,50! Ben jij toe aan een nieuw setje? Scoor ze op de Bigtwin Bikeshow bij NOIZEZZ op de stand!

– Big Boy Motorcycles; het team uit Bilthoven staat voor je klaar op de Bigtwin Bikeshow. Of het nu gaat om onderhoud & reparatie, verbouwingen & aanpassingen of schadetaxatie & herstel.. de experts van Big Boy Motorcycles bieden je de beste zorg voor jouw motorfiets.

– Central Motor Parts; op zoek naar tweedehands onderdelen voor je Harley-Davidson? Dan kun je terecht bij Central Motor Parts. Overigens ook voor splinternieuwe onderdelen, customizing of reparatie.

– CMA Nederland; CMA staat voor Christian Motorcyclists Association. CMA Nederland is een actieve en dynamische vereniging, gericht op het aangaan, onderhouden en versterken van relaties met mensen en clubs in de motorwereld. De leden brengen twee passies samen, op een laagdrempelige manier.

– Daans Custom Shop; de Bigtwin Bikeshow & Expo draait hoofdzakelijk om custombouw. En is er iets mooiers dan dat?! Daans Custom Shop is één van onze nieuwe custombouwers op de show, en zetten we dus graag in de spotlight! Gespecialiseerd in metalshaping, maken ze van jouw idee werkelijkheid.

– Flat Track Academy; heel hard linksom rijden op ovale, onverharde circuits. En dan vooral driftend de bocht om. Flat Tracken; het is spectaculair om te zien, en nog veel leuker om daadwerkelijk zelf te doen. Ben je nieuwsgierig en wil je het graag eens zelf proberen? Ga dan langs bij de stand van Flat Track Acadamy! Daar vertelt men je graag alle ins and outs.

– Harley-Davidson Club Nederland; H-DCN is één van de oudste en grootste H-D clubs van Europa. De plusminus 1100 leden verspreid over negen regio’s organiseren ritten, treffen en andere activiteiten om hun passie voor Harley-Davidson te delen.

– Ladies on Harlies; Ladies on Harlies is een webshop voor de stoere motorrijdsters onder ons. Veilige motorkleding, die niet alleen goed beschermt en er tof uitziet, maar ook een vrouwelijke uitstraling heeft. Van leren jassen tot schoenen en helmen. Je kunt er terecht voor je volledige motoroutfit.

– Self Made Custom Painting; van Harley’s tot volledige Chevy trucks, bij Self Made Custom Painting deinzen ze niet terug voor een uitdagend project. Wil jij vet spuitwerk op je dikke machine? Ga bij ze langs!

– Silver Machine Custom Seats; van custom zadels voor BMW’s, tot zadels voor Harley-Davidson’s en Triumph motorfietsen, Jeroen maakt het.

Naast deze nieuwe standhouders, mogen we nog enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Kom jij bij ze langs? Scoor je ticket(s) voor de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3, 4 en 5 november hier.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen