Nieuwe klasse op de Bigtwin Bikeshow; Mopeds & Mini Bikes tot 125cc

Gepubliceerd:

Het is dé attractie van de Bigtwin Bikeshow & Expo: de internationale Bikeshow. Met motoren vanuit de hele wereld kijk je je ogen uit. Denk niet alleen aan custombikes uit Nederland, België en Duitsland, maar ook aan unieke zelfbouw uit Qatar, Italië en Polen. En we hebben goed nieuws, want de Bikeshow breidt uit! Met trots introduceren we de nieuwste klasse: Mopeds & Mini Bikes tot 125cc.

Dit brengt het totaal aantal klasses op 8. Te noemen:

  • Custom Modified
  • Chopper / Bobber
  • Freestyle
  • Clubstyle
  • Classic
  • Caféracer / Tracker
  • Allroad / Adventure
  • Mopeds & Mini Bikes tot 125cc

Zet jouw custombike in de spotlight! Doe mee aan de Bigtwin Bikeshow 2024

Mopeds & Mini Bikes tot 125cc

Deze nieuwe klasse is toegewijd aan de vetste mopeds, scooters en mini bikes tot maximaal 125cc. Denk aan toffe omgebouwde Vespa’s, Lambretta’s en nog veel meer. 

De unieke mopeds en mini bikes in deze klasse combineren een grote dosis creativiteit met een zeer persoonlijke stijl. Ieder jaar komen custombouwers naar de Bigtwin Bikeshow & Expo om hun creaties te tonen en te concurreren voor de prijs voor beste build in hun klasse. Bouwers van mopeds & mini bikes tot 125cc kunnen nu ook bij ons terecht!

De Bikeshow bevat honderden custombikes en blijft dé attractie van de Bigtwin Bikeshow & Expo. De show biedt een platform voor zowel gevestigde namen als opkomende talenten in de custom scene.

Natuurlijk hebben we veel meer voor je in petto. Zo zijn er wederom vele standhouders van de partij met speciale acties en activiteiten. Heb jij je ticket(s) al gescoord? De ticketverkoop is live!

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen