NIET WEG TE DENKEN VAN DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO; ONZE VASTE GAST TONY “INDIAN” LEENES

Gepubliceerd:

Tony is anders dan anderen. En Indian is dat ook een beetje. En dus viel Tony als een blok voor het merk. Niet recent, nee, al jaren geleden. Nadat hij zijn Sparta à la Leenes kwijtraakte – een vermakelijk verhaal – tikte hij een oude Indian chopper op de kop. En zo ontvlamde zijn grote liefde.

Het bleef niet bij een passie. Tony toverde zijn passie om naar een ‘way of life’. Hij bouwt, restaureert en repareert motoren (Indians, uiteraard..) en combineert dat met onderdelenverkoop. En als kers op de taart; zijn Indian Motorcycle Museum.

Zaterdags ben je van harte welkom in het Tony Leenes Indian Motorcycle Museum. Daar staan ruim 40 motorfietsen, ieder met een uniek verhaal. Overal waar je kijkt zie je unieke items en accessoires die te maken hebben met de oude historie van Indian Motorcycle en de Indiaanse cultuur.

Maar Tony verschuilt zich niet in zijn werkplaats of museum. Nee, hij is vaste gast op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Naast de Bikeshow gaat hij vele beurzen af met zijn onderdelenverkoop en reist hij samen met zijn geliefde Hennie de hele wereld over. Want ze bezoeken praktisch ieder Indian Motorcycle ‘treffen’.

Het leven van Hennie en Tony is druk, maar nooit te druk voor de Bigtwin Bikeshow & Expo. En wij houden van ze. Kom je een praatje met ze maken? Op 3, 4 en 5 november staan ze voor je klaar op hun eigen stand. Je scoort je tickets voor de Bigtwin Bikeshow & Expo hier.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen