Bigtwin bij uniek tweedaags motorfeest in Autotron

Gepubliceerd:

Het Riders Festival – voorheen Mega MotorTreffen – is een uniek evenement dat volledig draait om de geweldige wereld van motoren. Door een aantal veranderingen wordt dit jaar het evenement nog leuker en beter. Om te beginnen hebben we een nieuwe naam: Riders Festival. En ook een nieuwe datum: het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 juni, maar wel in en rond het vertrouwde Autotron in Rosmalen. Twee dagen dus in plaats van één!

Bigtwin Custom & Cruiser Area

Ook nieuw is de ‘Bigtwin Custom & Cruiser Area’, speciaal voor alle bezitters van Choppers, Cruisers, Bobbers, Caferacers, Clubstylers, Baggers, Classics en iedereen die zich verwant voelt met Bigtwin. Op de Custom & Cruiser Area worden alle motoren zodanig geparkeerd dat je er makkelijk langs kunt lopen om ze goed te kunnen zien. Wie weet valt jouw motor zelfs op bij de Bigtwin-redactie en krijg je de kans om jouw bike terug te zien in een prachtige reportage! Op dit speciale area zijn verschillende activiteiten en er staan standhouders en bouwers uit de customscene. Op het festivalterrein staan verschillende foodtrucks waar je een lekkere hap en een drankje kunt halen. En dat alles in dezelfde, ongedwongen sfeer die de Bigtwin Bikeshow al dertig jaar kenmerkt. Uiteraard blijft de traditionele Bigtwin Bikeshow & Expo in Expo Houten bestaan en vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 november.

Live muziek

Laten we vooral niet vergeten dat een festival nooit compleet is zonder live muziek! Op ons hoofdpodium kun je beide dagen genieten van optredens van bekende tribute-bands, die waanzinnige rock & blues zullen spelen. Binnenkort kunnen we al de eerste namen van de bands bekendmaken. En geloof ons, ze zijn absoluut sensationeel! Dit wordt een onvergetelijke ervaring voor alle muziekliefhebbers, met of zonder motorrijbewijs.

FMX4ever Team

Alsof dat nog niet genoeg is, gaat het FMX4ever Team spectaculaire shows geven die zelden tot nooit in Nederland vertoond worden. Dit team heeft wereldwijde faam verworven met hun adembenemende stunts en heeft meerdere wereldkampioenschappen gewonnen. Het is een sensatie die je niet wilt missen!

Motor.NL Experience

Net als voorgaande jaren kunnen we met trots aankondigen dat bijna alle grote motorfabrikanten, waaronder Ducati, Harley-Davidson en Kawasaki, hebben bevestigd dat zij aanwezig zullen zijn met demo-modellen. Dit betekent dat er tijdens de Motor.NL Experience in het ExpoDome honderden motoren klaar staan voor een eerste kennismakingsrit door de prachtige omgeving van Autotron Rosmalen. Een unieke kans om jouw favoriete motor uit te testen! Daarnaast krijgt de RST Showarena wederom een prominente plek op het festivalterrein. En dat is nog niet alles! We verwelkomen niet alleen vertrouwde standhouders, zoals Motorkledingstore, maar ook veel nieuwe exposanten.

1 en 2 juni

Riders Festival wordt een tweedaags evenement en de locatie is Autotron Rosmalen, waar we een frisse nieuwe richting creëren met behoud van de authentieke motorfestivalsfeer. Kortom, het Riders Festival belooft een onvergetelijk feest te worden voor alle liefhebbers van motoren en muziek. Zorg dat je erbij bent op 1 en/of 2 juni!

Riders Festival: een spectaculair motorfeest dat je zeker niet wilt missen!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen