MAAK KANS OP EEN INDIAN SPORT CHIEF EN INDIAN X LEBOIS HORLOGE OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

Gepubliceerd:

Loop binnen bij de Bigtwin Bikeshow & Expo en je ziet overal motoren. Van de nieuwste Harley-Davidson CVO modellen en juist absolute klassieker, tot splinternieuwe BMW’s en custom bikes van bijna alle merken die je kunt bedenken. En dat is niet alles. Want er wordt er ook nog eens een motor weggegeven!

Indian Motorcycle haalt alles uit de kast op de Bigtwin Bikeshow. En dus komen ze met een grootse winactie. Maak kans op het winnen van een gloednieuwe Indian Sport Chief én een ‘Lebois & Co x Indian Motorcycle chronograaf’. Dat is dus een heel luxe klokje, volledig in ‘Indian Heritage’ stijl. 

Wat je daarvoor moet doen? Eigenlijk alleen maar ‘even de juiste code raden’. Pak je kans en waag een gok. Vul de door jouw gekozen code in op de kluis op de Indian Motorcycle stand. Gaat ‘ie open?! Dan mag jij je de gelukkige eigenaar van een nieuwe Sport Chief noemen. Én van dat luxe horloge.

De Sport Chief is de jongste telg uit de Indian Motorcycle line-up. Deze moderne cruiser hangt vol performance parts voor de sportievere rijders onder ons. Je komt er direct vanuit de fabriek al goed mee voor de dag, maar dit model biedt ook een ideaal ‘basispalet’ voor een handige sleutelaar of custombouwer om er een unieke custombike van te maken. 

Pak jij je kans? Je kunt er donder op zeggen dat wij een gok gaan wagen..

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen