Line-up bekend: The Fortunate Sons komen naar het RIDERS Festival 2024

Gepubliceerd:

Maak je klaar voor een weekend vol beleving, muziek en gezelligheid. Op 1 en 2 juni domineert RIDERS Festival het Autotron in Rosmalen, en zet het de motorwereld op zijn kop. Niet zomaar een motorfestival, maar hét motorfestival waar passie, adrenaline en muziek samenkomen voor de ultieme motorervaring. En we hebben goed nieuws, want de line-up is bekend! 

Het Hart van het Festival: Main Stage

Motoren en motorrijden. Daar draait het om. Maar een festival zou niet compleet zijn zonder een dikke line-up. En laat dat nu geregeld zijn! De volgende bands staan op de Main Stage en wil je niet missen:

Zaterdag 1 juni:

  • Eric Clapton by Claptunes 
  • Rolling Stones by Stones Sessions
  • Bruce Springsteen by The Bruce Band

Zondag 2 juni:

  • Muddy Waters by The Muddy Waters Tribute Band
  • Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons
  • The Police by The Policed

 

Dit zijn niet zomaar coverbands. Zo stond de band Claptunes eerder al op de Zwarte Cross en werden The Fortunate Sons tweede in het programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ op SBS6. 

Deze tribute bands laten je vroegere tijden herleven, met een moderne twist en een energieke beleving. Geniet van een weekend vol goede rock, blues en motoren, onder het genot van een hapje en drankje. Het wordt feest!

RIDERS Festival: het motorfestival voor iedere motorliefhebber

Of je nu al jarenlang motorrijdt of net jouw eerste motorhelm hebt gekocht, RIDERS Festival brengt iedereen samen. Dus, als je denkt dat RIDERS Festival alleen bedoeld is voor doorgewinterde bikers met meer tatoeages dan kilometers op de teller.. Think again! Dit motorfestival verwelkomt iedereen, van oriënterend en beginnend tot ervaren motorrijder. Van chopper, custom of cruiser rijder, tot sportieve motorrijders en ware kilometervreters op allroaders en tourers.

Leef jij voor motorrijden, avontuur en beleving? Het liefst met goede tunes? Dan wil je hier bij zijn!

Tickets en meer informatie

Wil jij zeker zijn van jouw toegang tot RIDERS Festival? Scoor dan nu alvast hier je ticket! Naast een vette line-up en goede muziek is er nog veel meer te doen en te beleven. Wil je meer informatie? Lees hier alles over RIDERS Festival.

 

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen