Grote Fabrieksverkoop bij Richa – Profiteer van Enorme Kortingen!

Gepubliceerd:

Richa organiseert een grote fabrieksverkoop in het Richa distributiecentrum te Oudenaarde. Met spectaculaire kortingen op uiteenlopende collecties, einde maatreeksen, outlet producten, sample sales en unieke stukken is dit hét moment voor motorrijders om de beste deals te scoren op kwalitatieve motorkleding en accessoires.

Wat kan je verwachten?
Of je nu een nieuwe Gore-Tex outfit voor de winter zoekt, stevige motorlaarzen, of misschien alvast een zomerjas voor het volgende motorseizoen, bij Richa vind je het allemaal! Door de directe verkoop vanuit de fabriek kunnen klanten rekenen op kortingen tot wel 70%. Bovendien krijgt elke klant bij een aankoop vanaf €50 een gratis telefoonhouder cadeau (op=op).

Tijdens de fabrieksverkoop vind je onder andere:

  • Uitlopende collecties
  • Einde maatreeksen en outletproducten
  • Sample sales en unieke stukken die je nergens anders tegenkomt
  • Aanvullend ook tal van exclusieve kortingen op helmen & accessoires van topmerken

Wanneer?
De fabrieksverkoop loopt van zaterdag 28 september tot en met zondag 13 oktober. Elke dag open! Van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u en op zondag van 13u tot 17u. Kom dus gerust langs op het moment dat jou het beste uitkomt!

Waar?
Richa
Westerring 27, 9700 Oudenaarde

Waarom deze fabrieksverkoop?
Richa wil motorrijders de kans geven om tegen een scherpe prijs hoogwaardige motorkleding en accessoires aan te schaffen. Van beginnende motorrijders tot doorgewinterde motards, iedereen is welkom om van deze uitzonderlijke aanbiedingen te profiteren.

Op=Op, wees er snel bij!
De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij. Voor meer informatie kun je terecht op www.mkcmoto.com of in de winkel.

Over Richa
Richa is een van de grootste merken voor motorkleding en accessoires en staat bekend om zijn brede assortiment en hoogwaardige kwaliteit. Bij Richa Oudenaarde vinden motorrijders alles wat ze nodig hebben voor een veilige en comfortabele rit.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen