EUROPESE PRIMEUR OP DE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO: HARLEY-DAVIDSON CVO STREET GLIDE WHISKEY NEAT

Gepubliceerd:

In Amerika is ‘ie al lastig te vinden.. en in Europa is ‘ie nog nooit vertoond; de speciale ‘Whiskey Neat’ kleurstelling voor de CVO Street Glide van Harley-Davidson. En nu is deze dan eindelijk te zien. Op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 3, 4 en 5 november. Kom jij hem bewonderen?!

De Street Glide behoeft eigenlijk geen introductie. En voor velen CVO ook niet. Toch doen we het even voor die laatste. CVO staat voor ‘Custom Vehicles Operations’. Leuk, zo’n benaming. Maar wat krijg je dan? 

Je krijgt eigenlijk een ‘custombike’, direct vanuit de fabriek. “Da’s niet écht custom”, horen we je zeggen. Daar kun je uiteraard over discussiëren. Maar deze CVO editions gaan verder dan gemiddeld limited edition van concullega’s. 

De CVO’s zijn niet enkel voorzien van een bijzondere kleurstelling en lakwerk, maar huizen ook een motorblok met een grotere cilinderinhoud en zijn uitgerust met extra accessoires.

De volledige naam van deze unieke kleur luid ‘Whiskey Neat with Raven Metallic’. Het lakwerk van deze uitvoering is volledig met de hand gedaan door de partner waar Harley-Davidson mee werkt. Niet enkel het spuitwerk, maar ook het airbrush- en pinstripe-werk. Dit duurt zo’n 10 uur per motorfiets, en maakt iedere motor een uniek project. 

Kom jij deze primeur bijwonen? Scoor nu je ticket in de voorverkoop! Zo voorkom je lange wachtrijen, en ben je ook nog eens goedkoper uit.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen