Doe mee met je custom all road of adventure motor aan de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024!

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo is al ruim dertig jaar een begrip in de motorwereld. Ieder jaar weer komen er duizenden motorliefhebbers samen om de dikste custombikes te bewonderen. Op 1, 2 en 3 november is het weer zover in de Expo Houten. Dan gaat ‘ons feestje’ weer van start.

Een grote highlight van de Bigtwin BIkeshow & Expo 2024 is natuurlijk de internationale Bikeshow. Waar honderden unieke custombikes strijden voor een prijzenpot van totaal €15.000. Men strijdt voor trofeeën zoals ‘Best of Show’ en ‘Best of Class’.

Dit zijn de acties van standhouders op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

En dit jaar voegen we daar een nieuwe klasse aan toe! Namelijk de Allroad en Adventure klasse. Heb jij een toffe custom allroad of adventure motor?! Met vet spuitwerk, dikke accessoires of een unieke stijl? Meld jezelf én je motor dan aan voor de Bigtwin Bikeshow! Dit kan via dit formulier

Meld jij je aan, dan staat jouw motor gedurende 1, 2 en 3 november in de Bikeshow. Duizenden bezoekers bewonderen jouw unieke Allroad / Adventure en wie weet beoordeelt onze jury van experts jouw motor als winnaar van ‘Best of Class’. Het publiek kan ook nog eens op jouw motor stemmen. Krijgt jouw motor de meeste stemmen? Dan win je ook nog eens de prijs voor ‘Best of Show’. Doe mee en maak kans!

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen