Deze custombouwers en painters zijn aanwezig op Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Gepubliceerd:


De Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 brengt je de crème de la crème van de customscene. Wat je kunt verwachten? We geven je een glimp van de talenten die je niet wilt missen:

B&B Customs 

Heb je een unieke custombike gebouwd of laten bouwen, en zoek je specialisten die een vette finishing touch kunnen geven aan jouw project?

Bij B&B Customs is men gespecialiseerd in het customizen van praktisch alles wat je kunt bedenken door middel van airbrushes en special paint. Ook pinstriping behoort tot hun expertise. 

Zet jouw custombike in de spotlight! Doe mee aan de Bigtwin Bikeshow 2024

Big Boy Motorcycles

Bij Big Boy Motorcycles bouwen ze de custombike van je dromen voor je. Wil je je motor laten verbouwen of iets laten aanpassen? Dan zit je hier aan het juiste adres. Vervolgens je unieke bike door kundige handen laten onderhouden? Ook dat kunnen deze specialisten voor hun rekening nemen.

CPC Customz

Ook de custombouwers van CPC Customz zijn aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024. Iedere custombouwer heeft zijn of haar eigen stijl. Zo ook de specialisten bij CPC Customz. Recentelijk wonen ze de eerste prijs bij de Hamburg Harley Days in de klasse Touring met hun custom bagger. Ga dus zeker even langs bij ze op de stand! 

CustomMotors

Customize jouw Harley samen met CustomMotors. Deze specialisten begrijpen dat jouw motorfiets meer is dan alleen een voertuig. Met een voorliefde voor zeer goede audio, halen ze het ultieme symbool van individualiteit in jouw motorfiets naar boven.

CustomTwin

De missie van CustomTwin: meer kick-ass custom choppers, bobbers en Harley’s op de Europese weg krijgen. Bij deze bouwers kun je terecht om een motor volledig naar jouw eigen stijl en wensen te laten bouwen. Ze begeleiden je in het volledige proces, of je nu een bestaande motor wilt customizen of een custombike van de grond af wilt laten opbouwen.

Dave Willems Custom Motorcycles

Onder zijn motto ‘You Dream it, We Build it,You Ride it’ zijn al vele prachtige custombikes ontstaan. Dave bouwt jouw droombike. Menig liefhebber van de customscene kent zijn naam. Kom zeker langs op zijn stand om zijn gave projecten te bekijken.

H-D Service B. Spithoven

Van revisie, tot restauratie en custombouw. Bij H-D Service B. Spithoven staan ze voor je klaar. Ook regulier onderhoud en het oplossen van mechanische of elektrische storingen. Van zijklepper tot twincam, niets is te gek. Op zoek naar een betrouwbare plek om jouw Harley aandacht te geven? Berry staat voor je klaar met zijn locatie in Houten.

Royal Kustom Works

‘Royal Jack’ bouwt jouw volledige custombike project of voorziet jouw huidige bike van een splinternieuw special paintjob. Van pinstriping tot de meest unieke kleuren, van motoren tot helmen. Niets is te gek.

Rumble Speed Shop

‘A workshop where real bikes are made’. Zo zeggen ‘Joop’, Iwan en Wytze het zelf. Drie heren die échte dingen willen maken die een leven lang meegaan. Naast hun werkplaats hebben ze ook een webshop waar ze échte dingen in zoals kleding, dekens, ringen etc. verkopen.

Self Made Custom Painting

Een vette custombike verdient uniek spuitwerk, vind je ook niet? Ben jij op zoek naar een spuiter die special paint tot in de puntjes begrijpt en jouw project naar een hoger niveau kan tillen? Ga dan zeker bij Ian langs op de stand. Ook als je je helm of andere accessoires gepersonaliseerd wilt hebben, ben je bij hem aan het juiste adres.

South-East Motorcycles

‘Meer dan een gewone motorzaak. South-East Motorcycles is een totaalbeleving’. Zo stellen ze het zelf, en eigenlijk kunnen we het daar alleen maar mee eens zijn. De experts bij South-East Motorcycles bouwen toffe custombikes, maar doen ook verkoop en onderhoud van Harley-Davidson motoren. Ook hebben ze een custom paint afdeling, die de motoren van een unieke lak voorzien. 

En nog veel meer!

Dit is een handvol van de talenten en specialisten die aanwezig zijn op de Bigtwin Bikeshow & Expo op 1,2 en 3 november 2024. Wil je meer weten over custombouw, special paint of advies en hulp bij jouw custom project? Kom dan langs! Je scoort je ticket(s) hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen