De Motor Podcast blikt terug op Bigtwin Bikeshow & Expo 2023

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo 2023 in Houten was dit jaar niet alleen een platform voor de meest indrukwekkende custom motoren, maar ook het podium voor een spannende aflevering van de populaire Motorpodcast. De Bikeshow, gehouden op 3, 4 en 5 november, had de eer om Dennis en Peter, de bekende stemmen van de Motorpodcast, te verwelkomen.

In deze bijzondere aflevering stapte Dennis, bekend van zijn avonturen op het motorcircuit, in de wereld van Peter. Samen verkenden ze de Bigtwin Bikeshow, omringd door de krachtige, met twee cilinders uitgeruste motoren die het hart van elke motorliefhebber sneller doen kloppen. Ze dwaalden tussen de op maat gemaakte motorfietsen die kunst en techniek combineren, sommigen zelfs meer waard dan een huis!

30E EDITIE BIGTWIN BIKESHOW & EXPO ONGEKEND SUCCESVOL

Deze podcastaflevering is niet alleen een terugblik op de hoogtepunten van de show, maar ook een viering van de passie en de gemeenschap die de Bigtwin Bikeshow & Expo zo uniek maken. Luister mee naar hun ervaringen en ontdek waarom dit evenement een hoogtepunt is voor iedereen die van motoren houdt.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen