Een ware community bij Clubstyle Europe op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Gepubliceerd:

Wat startte met vier enthousiaste jongens groeide uit tot een ware community. Steve, Tom, Jim en Dimitri zijn allen groots liefhebber van Clubstyle en besloten deze passie te bundelen. En zo ontstond Clubstyle Europe; een community van Clubstyle liefhebbers die samen optrekken en naar toffe events gaan.

Wat begon met de Harley-Davidson FXR, groeide uit tot een veelzijdige groep van unieke motorfietsen. Zolang je motor maar een 2in1 uitlaat, verhoogde achtervering, geüpgraded motorblok en risers heeft, dan kun je je aansluiten bij de community. Vaak gaat het upgraden van de motorfiets ook gepaard met uniek kuipwerk en een full-face motorhelm. 

Clubstyle is niet enkel het customizen van je motorfiets. Iedere modificatie moet zijn oorsprong hebben in iets praktisch of in het verbeteren van de performance van je motor. Die kernwaarden houdt Clubstyle Europe dan ook in stand.

Dat men een enorme passie heeft voor deze stijl is duidelijk merkbaar. Kom vooral langs op de stand. Je zult merken dat die passie erg aanstekelijk is. Ook het broederschap binnen de community is voelbaar. En te zien! Want de jongens hebben hun merchandise strak voor elkaar, welke ook verkrijgbaar is via hun website.

BEN JIJ ERBIJ?

Of je nu één dag wilt genieten, of een heel weekend lang, zorg dat je er op tijd bij bent. En scoor je ticket(s) dus alvast in de voorverkoop! Je koopt ze hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen