Bigtwin Bikeshow: koop je kaartjes in de voorverkoop

Gepubliceerd:

De tijd gaat enorm snel. We denderen alweer hard het najaar in. En dat betekent; bijna tijd voor de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024! Iets waar we enorm naar uit kijken. Heb jij je ticket(s) al binnen? Voorkom dat je in de kou staat bij de Bigtwin Bikeshow en koop je kaartjes in de voorverkoop.

Op 1, 2 en 3 november staat de Expo Houten weer in het teken van custombikes en de custom lifestyle. En je bent het gehele weekend welkom. Bekijk de dikste customs, profiteer van toffe acties en ervan de lifestyle waar we allemaal zo gek van zijn.

Dit zijn de acties van standhouders op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Meestal hebben we mazzel met het weer. Maar je weet het in november nooit. Nu vindt de Bigtwin Bikeshow & Expo natuurlijk binnen plaats, waar het aangenaam en vooral heel gezellig is. En je parkeert je motor of auto gratis voor de deur, dus je loopt zo naar binnen.

Toch weten we uit ervaring, dat je best wel even kunt staan wachten. Want er staan vaak lange wachtrijen voor bezoekers die een kaartje aan de deur kopen. Dat is geen probleem uiteraard, maar heb jij geen zin om in die wachtrij te moeten staan? In mogelijk slecht weer? Koop dan je kaartjes in de voorverkoop!

Niet alleen ben je dan goedkoper uit, maar je bent ook verzekerd van toegang tot het vetste en grootste custombike event van de Benelux. Én je kunt meteen naar binnen. Win-win toch?! Je koopt je ticket(s) hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen