BEERENS TAXATIES OP DE BIGTWIN BIKESHOW; ALLES OVER HET TAXEREN VAN CUSTOMBIKES

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow wordt door enkele trouwe gasten jaar op jaar met open armen verwelkomd. Zo ook door Beerens Taxaties. En dus mogen we verheugd melden, dat ze ook dit jaar weer van de partij zijn! 

Een custombike bouwen is één ding. Deze vervolgens verzekeren is een tweede. Want je laat je natuurlijk niet afschepen met een ‘half werk’ verzekering die niet inziet wat de échte waarde van jouw unieke custombike bedraagt. Dus komt een taxatie om de hoek kijken. Laat dat nou de expertise zijn van Beerens Taxaties.

Het bedrijf is als onafhankelijk erkend Register-Taxateur Motorvoertuigen gespecialiseerd in het taxeren van Harley-Davidsons. Door hun jarenlange ervaring met het bouwen, restaureren en customizen van Harley’s weten zij precies hoe het met de waarde van jouw Harley zit.

Of het nu gaat om een originele motorfiets, een zelfbouw en een custombike; geen enkele Harley is gelijk. En dus is een actueel taxatierapport essentieel voor het goed verzekeren van je motorfiets.

Wil jij meer weten over hun werkmethode? Hoe het proces precies verloopt, of hoe ze jouw van dienst kunnen zijn? Kom dan gerust langs bij hun stand op de Bigtwin Bikeshow op 3, 4 en 5 november. Heb jij je ticket(s) al gekocht?!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen