Abacus Theater zorgt voor entertainment tijdens RIDERS Festival 2024

Gepubliceerd:

1 en 2 juni is het zover. Het motorfestival bezet het Autotron in Rosmalen voor een weekend vol motoren, motorrijders én motorrijden! Maar er is meer. Want ondanks dat die drie al garant staan voor heel veel gezelligheid, wordt dat aangevuld met gerenommeerde tribute bands, food & drinks én entertainment.

We kunnen ons uren vergapen aan de meest waanzinnige, nieuwe motoren, die voor jou beschikbaar zijn voor testritten tijdens RIDERS Festival, en we kunnen wegdromen bij unieke custom bikes en cruisers op de speciale Bigtwin Custom & Cruiser Area. Maar we laten ons ook verbazen door heel veel spectaculaire shows.

Naast het vliegende tumult verzorgd door FMX4EVER en de toffe shows in de RST Showarena, neemt Abacus Theater je mee naar een andere wereld op het gehele festivalterrein.

PARKEER JE MOTOR GRATIS VOOR DE DEUR BIJ RIDERS FESTIVAL 2024

In het grijze gebied tussen beeldende kunst en theater, verzorgt Abacus Theater mobiele visuele acts van uitzonderlijk hoog niveau. Met waanzinnige creaties en kunstzinnige machines uit vreemde werelden en andere tijden laten ze je versteld staan van een wonderlijke mix tussen techniek en verbeelding.

Pas op waar je loopt, want voor je het weet loop je tegen zo’n unieke creatie of machine aan. Ze bewegen namelijk over het gehele festivalterrein, dus je kunt ze zomaar tegenkomen.

Het belooft een prachtig zomerweekend te worden, waar heel veel motorrijders samenkomen. Maar vol = vol! Wil jij er zeker weten bij zijn? Koop dan nu hier je ticket(s) online, en garandeer jouw weekend vol motorplezier.

Praktische info

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival

Steamroadsters the movie from jan wessels on Vimeo.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen