On the Road Bigtwin 447

Gepubliceerd:

Ook een Louis cadeaubon van 100 euro winnen? Heb jij ergens nog een mooie, gekke en/of opmerkelijke foto die de moeite waard is om gepubliceerd te worden? Stuur hem dan op naar ons via deze pagina: On The Road deelname.

Deze maand:

Frank Claes
Worsthappen op Motocamping Dordogne in juli 1999. Dit is mijn vriendin Ilse achterop bij Eric Klep (Kleppenjagers) en ze hebben gewonnen.
Jur Bos
Op de terugweg van het H-D 120th Anniversary feest in Budapest. Foto gemaakt op een parkeerplaats in de buurt van Zschopau, Duitsland.
Herman en Petra Sollie
Met lady biker Petra, die om de duvel niet bang is om op haar Street Bob in de regen te rijden. Foto is genomen richting de Bernina pas.
Angel Leliveld-Heidenreich
Bij de grote kerk van Dordrecht op mijn Limited Silver Edition Yamaha Roadstar XV1600. Het schijnt dat er maar twee van in Nederland zijn, maar waar is de tweede ? Ik heb ‘m nog niet gevonden!
Eric Bosman
Brotherhood means living peaceably together and to help and love one another.
Wim De Herdt
Road King Special tijdens zonsondergang in Belgisch Limburg.
Hans Aalbers
Met drie Harleys en een BMW in juni 2016 op weg naar de Noordkaap. Dit is in Noorwegen, in de buurt van de Trollstigen-Geirangerfjord, waar mijn maatje Harry effe off the road ging.
Hot Shot- Frenky Latupeirissa
In 2023 hebben mijn vrouw Paulina en ik een roadtrip gemaakt naar Finland. Op de heenweg barre weersomstandigheden weten te trotseren. In totaal 3312 km gemaakt. Super trots op ons! Een terechte Hot Shot winnaar, want een roadtrip is gewoon het ultieme motorrijden. Ook wij zijn trots op jullie en de 100 euro komt jullie kant op!
Hans Verweij
Monique houdt van stevig doorrijden op haar Ironhead uit 1972!
Mienke Beerthuizen
Mijn man Boris op een Harley rental op Mallorca in augustus dit jaar. Ik zat achterop en dat leverde soms zweethandjes op. Een en al haarspeldbochten en steile afgronden, geweldig!

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen