On The Road Bigtwin 444

Gepubliceerd:

Ook 100 euro winnen? Heb jij ergens nog een mooie, gekke en/of opmerkelijke foto die de moeite waard is om gepubliceerd te worden? Stuur heb dan op naar ons op via onderstaand formulier.

Ouderwets opsturen mag ook naar Bigtwin Magazine, Korte Noorderweg 29, 1221 NA Hilversum.

Een digitale foto dient minimaal 500kb te zijn (ongeveer A4) en zet erbij waarom, waar en wanneer de foto is genomen. Wij belonen iedere Hot Shot foto van de maand met 100 euro! Dus, kom op met die foto’s!

Deze maand:

Toon Maas
Onderweg naar de Harley dag in Leopoldsburg!
Niels van Tiel
Foto van mijn Street Glide, gemaakt op 17 juli 2022 bij de Achensee in Tirol tijdens mijn vakantie in Oostenrijk.
Dorraine Meuleman
Opa en kleinzoon. Voor het eerst bij opa achterop! Hij wil nu al z’n motorrijbewijs halen. Dan komt die 100 euro goed van pas! Gefeliciteerd en nog veel fijne en veilige kilometers bij opa achterop!
Marieke van Loenen
Supertrots toeren door Nederland met mijn Indian FTR 1200.
Wim van der Valk / Karen L. Fiorita
Ons vertrek vanuit Barneveld naar de Super Rally 2023 in Griekenland. De motor was helemaal volgepropt en Karen achterop met een jetlag, want net de dag ervoor kwam ze uit de USA. Maar gelukkig alles ging perfect.
Nico Beerepoot
Tijdens het 19e Rory Gallagher Festival 2023 in Ballyshannon, Ireland. Zes big twins achter het standbeeld van Rory.
Wilma Walraven
Michel Walraven zonder zijn Pan American en Street Glide op de camping in Gasselte, juni 2023. Even uitrusten en uiteraard met een Bigtwin, die hij al sinds 1995 elke maand leest, toen hij met een gebroken rug in het ziekenhuis lag.
Tim Kesteleyn
Ik op mijn Sportster 48 en mijn zoontje Rémi van 6 jaar op zijn crossmotor. We maken samen klein toertjes als voorbereiding op zijn eigen Harley, waar hij zo van droomt.
Niels Wirken
Voor een mooie achtergrondfoto op m’n telefoon, heb ik deze gemaakt. Mijn Fat Bob in het Brabantse landschap, net buiten Terheijden. 
Richard Jacobs
Na een rit over de Veluwe met 30 graden, even een cool down in de schaduw langs de weg naar Kootwijk.

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen