Schoonmaakadvies voor je custombike door S100 op de Bigtwin Bikeshow

Gepubliceerd:

We zijn begonnen met aftellen. Over twee weken mogen we ein-de-lijk. Op 1, 2 en 3 november openen de deuren van de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024. Drie dagen lang toveren we de Expo Houten om tot een waar custombike-paradijs. Meer dan 100 gepassioneerde standhouders staan voor je klaar, met al hun kennis, expertise en toffe aanbiedingen. Zo ook S100!

Bij S100 weten ze alles over het schoonmaken van je motorfiets. Van het schoonhouden van slijtageonderdelen tot het spik en span houden van je lak of special paint. Dat regelmatig onderhoud en schoonmaakwerk de levensduur en prestaties van je motor bevordert, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Benieuwd hoe je een bepaald deel van je motor goed schoon houdt en beschermt? Vraag het aan de experts op de S100 stand!

Met korting op Amerika Motorreis met Black Hills Motor Tours

Dat het merk een diepgewortelde liefde heeft voor motoren, blijkt uit haar historie. Beide zonen van oprichter Dr. O.K. Wack namen in de jaren ’70 namelijk vol enthousiasme deel aan motorraces. Vaders kwam er al snel achter dat er op dat moment geen reinigingsproduct op de markt was waarmee hij al het vuil kon aanpakken. 

Na heel wat tests en doorontwikkeling ontstond in 1980 de eerste motorfietsreiniger ter wereld: de S100 motortotaalreiniger. Deze reiniger werd direct een succes, dankzij haar hoogwaardige reinigingseffect, de gebruiksvriendelijkheid en het snelle resultaat. Waar men voorheen nooit had stilgestaan bij die behoefte, bleek deze oplossing toch heel welkom.

Wil je weten wat jij het beste voor jouw custombike kan gebruiken? Of wat je absoluut níét moet doen? Bij S100 geven ze raad.

Beursacties op de Bigtwin Bikeshow

Er zijn veel interessante aanbiedingen te vinden op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Op de stand van de S100 scoor je een scherp geprijsd S100 kettingpakket – bestaande uit kettingspray, kettingreiniger en een kettingborstel – voor slechts €35,-, in plaats van €49,10. 

Wil je aan de grotere schoonmaak? Scoor dan het S100 Cleanpakket met een totaalreiniger, speedwax en een speciale doek van €49,79 nu voor €35,-! Besteed jij €25,- bij ze op de stand op de Bigtwin Bikeshow? Dan mag je aan het rad van fortuin draaien en maak je kans op mooie prijzen.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen