Met korting op Amerika Motorreis met Black Hills Motor Tours

Gepubliceerd:

Op 1, 2 en 3 november barsten we weer los met het leukste feest van het jaar. De Bigtwin Bikeshow & Expo 2024. Hét event waar de customscène samenkomt om onze passie voor custombikes en de lifestyle te delen. Drie dagen lang kun je inspiratie opdoen. Niet alleen voor jouw volgende custombike project, maar ook voor jouw volgende motorreis.

Er zijn verschillende standhouders aanwezig die je daar alles over kunnen vertellen. Zo kun je langs bij Black Hills Motor Tours. Zij zijn specialist in motorreizen naar en in de United States. Wil jij eens in of naar Amerika rijden? Kom dan zeker langs op de stand, want ze hebben een speciale actie voor je op de Bigtwin Bikeshow!

Proef de customscène op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Speciale actie

Black Hills Motor Tours verloot een kledingbon t.w.v. €500,- (te besteden bij Lowlands Bikerstore in Zwolle) en een korting van €500,- op een Amerika motorreis onder de eerste 20 aanmeldingen. Meld jij je aan voor een Amerika motorreis in 2025 voor of op de Bigtwin Bikeshow, dan kan jij de gelukkige winnaar zijn!

Voorwaarden:

  • Je boekt een Amerika motorreis bij Black Hills Motor Tours voor in 2025
  • Je boekt deze reis voor of op de Bigtwin Bikeshow
  • De trekking vindt plaats op de zondagmiddag van de Bigtwin Bikeshow
  • Deelnemers hoeven niet aanwezig te zijn bij de trekking, de winnaar wordt geïnformeerd door Black Hills Motor Tours

20 jaar ervaring

Met hun 20 jaar ervaring in het organiseren van motorreizen in de USA, kunnen de experts bij Black Hills Motor Tours je alles vertellen over motorreizen door Amerika. Of je nu mee wilt met een groepsreis of op maat gemaakte reis, afgestemd op jouw wensen. 

Je kunt in Amerika een motor huren, maar hoe tof is het om op jouw eigen motorfiets dit uitgestrekte land te verkennen? Eigen motor dus maar mee? Black Hills Motor Tours regelt het voor je, dankzij hun tevens jarenlange ervaring in het verschepen van motoren via containertransport.

Beleving begint dichtbij

Van de Rocky Mountains en de Grand Canyon tot Route 66 en Yellowstone Park, er valt van alles op de motor te ontdekken in Amerika. Die dromen omzetten in werkelijkheid begint dichter bij huis. En dat is natuurlijk op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024. Zet jij de stap om jouw dromen waar te maken? Scoor dan nu alvast je ticket(s) online.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen