Dit zijn de acties van standhouders op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Gepubliceerd:

Wij tellen de dagen alweer af. Want voor je het weet is het zover! De Bigtwin Bikeshow & Expo 2024. Dan toveren we de Expo Houten weer om naar een waar customparadijs. Motorliefhebbers vanuit heiden en verre komen samen om hun passie voor custombikes én de customlifestyle te delen. Gepassioneerde standhouders vormen de harde kern van de Bigtwin Bikeshow, en zoals ieder jaar hebben ze weer toffe acties in petto. We geven je een overzicht!

Pinstriping by Diestyboy en Incastienen

Ben jij in het bezit van een motor of helm die wel wat extra’s kan gebruiken? Experts Robert van Diest aka Diestyboy en Frank Stienen aka Incastienen gaan live op de Bigtwin Bikeshow & Expo gratis je motor, helm of een onderdeel pinstripen en graveren. Stuur voor 20 oktober een foto met onderbouwing op naar bikeshow@bigtwin.nl. Ben jij de gelukkig winnaar? Dan dien je wel op vrijdag 1 november vóór 10:00 met je motor in Expo Houten te zijn. De rest van het weekend staat je motor bij hun op de stand, waarna je je motor op zondag 3 november om 17:00 – gepinstriped én gegraveerd en wel – weer op mag halen.

B&B Customs

Bij besteding van minimaal €800,- aan airbrush of custompaint doen we er gratis een setje truefire draagklompen bij! Deze actie geldt de hele maand november.

Line-up van Tribute Bands op de Bigtwin Bikeshow & Expo is bekend!

Central Motor Parts

Op alles wat je koopt of besteld op de Bigtwin Bikeshow & Expo krijg je 10% korting! Daar bovenop wordt onder alle klanten die iets op de Bikeshow kopen of bestellen nog eens een kortingsbon verloot van 15%. 

Harley-Davidson Insurance

Kom langs op onze stand en draai aan het rad van fortuin! Het beste nieuws: er is altijd prijs! Iedereen die vrijblijvend een offerte aanvraagt, mag direct aan ons rad van fortuin draaien. Ben je al klant bij ons? Ook dan ben je van harte welkom om een draai aan het rad te geven. Wie weet draai je wel de 20% korting op je jaarpremie! 

MAG

Motorrijdersactiegroep MAG zet zich al 35 jaar in voor onze vrijheid als motorliefhebbers. Zelfbouw en customizing? Dat moet gewoon toegestaan blijven! Dwingende kledingvoorschriften voor motorrijders? Nee! Een apk voor motorfietsen? Zeker niet! Wegafsluitingen voor motorrijders? Nee! Uit welke hoek de dreiging ook komt, motorrijdersactiegroep MAG gaat er tegenaan. Daarbij is ook jouw steun hard nodig! Want onze stijd is ook jouw strijd. Lid worden? Voor het geld hoef je het niet te laten. Zeker niet met onze unieke Bigtwin Bikeshow-aanbieding met een korting van dik 60%!

Motorkleding ZOAN

Raad en win een motorjas ter waarde van €400,-! Raad jij het juiste aantal bananen in onze bananenkar? Dan rij je er dit najaar goed gekleed bij met een tof motorjack van Rusty Stitches.

Silver Machine Custom Seats

Jeroen Bouwmeester van Silver Machine is inmiddels een gevestigde naam in de custom scene, en ook dit jaar aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Kom langs op de stand voor een praatje en laat direct je naam en contactgegevens achter. Jeroen trekt na afloop van de Bikeshow één gelukkige winnaar, die hij blij zal maken met een custom zadel. Daarnaast verloot hij ook nog 3 goodie bags. Een prachtige kans om een op maat gemaakt zadel van hoge kwaliteit te winnen voor jouw motor!

Vulcavite Nederland

Bezoek ons op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024 en ontdek de perfecte schoonmaakcombinatie voor je motor! Vulcanet, de alles-in-één reinigingsdoekjes, worden op de Bikeshow aangeboden in combinatie met OrangeBlast, de krachtige ontvetter. Samen zorgen ze voor een grondige reiniging en een glanzende afwerking. Profiteer van de beursaanbieding en houd je motor in topconditie.

Roadskin

Kom je bij ons langs op de stand en koop je een motorjeans met veiligheidsclassificatie? Dan krijg je er van ons een gratis paar CE-goedgekeurde Easyrider motorhandschoenen bij!

Pak jij je kans?

Wij zelf trekken natuurlijk ook alles uit de kast op ons eigen feestje! Kom langs op onze stand en ontdek onze eigen beursactie. Onze gouden tip: koop je ticket(s) in de voorverkoop en loop zo naar binnen! Dan voorkom je dat je aan de deur in de wachtrij staat.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen