Ontmoet de nieuwe gezichten op de Bigtwin Bikeshow & Expo 2024

Gepubliceerd:

De Bigtwin Bikeshow & Expo is niet alleen een internationaal samenkomen van custombikes en -bouwers. Maar vooral een feest wat we samen maken. Met elkaar, als liefhebbers van de custom scene. Onze trouwe en gepassioneerde standhouders dragen daar heel veel aan bij. Met hun passie, expertise en gastvrijheid verwelkomen ze ons allen op hun stand. 

Ieder jaar zien we bekende gezichten terugkomen. En daar zijn we heel dankbaar voor. Goed nieuws verspreidt zich snel, en daarom mogen we ook dit jaar weer nieuwe gezichten verwelkomen op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Ontmoet alvast enkele van onze nieuwe standhouders! 

NIEUWE STANDHOUDERS IN DE SCHIJNWERPERS

CP Customz

Je kunt bij CP Customz terecht voor een full custom build project, maar ook voor reparatie of onderhoud. Wil jij een unieke custombike of wil je jouw motor in goede handen achterlaten voor wat welverdiend onderhoud? Dan ben je bij CP Customz uit regio Arnhem aan het juiste adres.

Helmenstore

Een goede helm is als een goede pet. Eigenlijk kan een mens niet zonder. Zeker een motorrijder niet. Ben je op zoek naar een nieuwe motorhelm? Dan ben je bij Helmenstore aan het juiste adres. Je vindt ze bij Motorkleding ZOAN op de stand!

Latyka B&B

Enkele jaren geleden mochten we Latyke B&B al eens verwelkomen op de Bigtwin Bikeshow & Expo. En dit jaar zijn ze weer van de partij. Een bekend gezicht wat we opnieuw mogen introduceren! Latyka is de gezelligste Bed & Breakfast van de Ardennen. Vanuit de B&B rijd je in een schitterende omgeving in België, maar rijd je ook zo naar de Duitse Eifel of Luxemburg in. Zoek jij een ‘thuis’ onderweg voor een gezellig motorweekend? Kom dan zeker langs bij ze op de stand.

Motorcycle Storehouse

Nog een bekend gezicht wat we opnieuw mogen verwelkomen, na enkele jaren afwezigheid. Motorcycle Storehouse biedt een enorme selectie aftermarket producten aan van de bekendste merken voor Harley-Davidson motoren. Ze hebben maar liefst 70.000 verschillende producten op voorraad! 

Motorkleding ZOAN

Dé motorkledingwinkel van Edam. Ben je op zoek naar nieuwe motorkleding? Een paar vette boots, een tof jack of een handig accessoire? Kom dan zeker langs bij de stand van Motorkleding ZOAN

Phil Birch Fiberglass & Parts

Phil is al eens op de Bigtwin Bikeshow geweest. En dit jaar is hij terug van weggeweest! Phil Birch is een bekende naam in de custom scene. Deze Engelsman woont al ruim 30 jaar in Nederland en is expert in het maken en repareren van glasvezel.

EN NOG VEEL MEER

Dit is slechts een kleine selectie van nieuwe standhouders die we dit jaar mogen verwelkomen. Ontdek het hele aanbod tijdens dit toffe weekend van 1 tot en met 3 november, wat je niet wilt missen. Kom jij langs om ze warm te onthalen? Scoor nu alvast je ticket(s), want de ticketverkoop staat al live!

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen