Zodiac al jaren trouwe hoofdsponsor van de Bigtwin Bikeshow

Gepubliceerd:

Met trots mogen we je vertellen dat Zodiac International dit jaar wederom hoofdsponsor is van de Bigtwin Bikeshow & Expo. Zowel Zodiac als Bigtwin mogen zich onderhand zeer gevestigde namen noemen in de customscene. En dan is er eigenlijk niets toffers dan de handen wederom ineen slaan voor ons internationaal samenkomen van custombike liefhebbers.

Op 1, 2 en 3 november mogen we weer duizenden liefhebbers drie dagen lang verwelkomen in Expo Houten. Het uitgebreide programma en aanbod biedt zowel deelnemers als bezoekers veel vertier. Zodiac International stelt als hoofdsponsor ook dit jaar een aanzienlijke prijzen ter beschikking voor de winnaars van de afzonderlijke klassen én voor de Best of Show winnaar.

ZODIAC INTERNATIONAL: NIETS BLIJFT STOCK

We hoeven het merk eigenlijk niet meer toe te lichten. Maar toch verdient het wel de nodige aandacht. Want menig custombike in de scene is opgebouwd met onderdelen van Zodiac International. Of je nu vervangende onderdelen zoekt, vette custom parts of een specifiek accessoire, Zodiac heeft het voor je.

Aftermarket, maar van de allerhoogste kwaliteit. Van customizing tot volledig opnieuw opbouwen. Niets is te gek. Zodiac levert niet alleen onderdelen, maar bouwt ook zelf custombikes. Zo blijft het merk in gesprek met custombouwers en kunnen ze perfect inspelen op onze wensen en behoeften. 

Wil je meer weten over Zodiac International, hun onderdelen en wat wel of niet past op jouw custom bike? Ze zijn niet alleen hoofdsponsor, maar zijn ook dit jaar weer met een eigen stand aanwezig op de Bigtwin Bikeshow & Expo. Kom dus gerust langs! Je scoort je tickets alvast hier.

Praktische informatie

WaarExpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Wanneer         
Vrijdag 1 november 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 2 november 10:00 – 17:00 uur
Zondag 3 november 10:00 – 17:00 uur
Meer informatieBigtwin.nl/bikeshow
Ticketsticketpoint.nl/bikeshow

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen