Bigtwin Bikeshow & Expo is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De Bigtwin Bikeshow & Expo (BBE) is de grootste custombike beurs van de Benelux. Bewonder bij de tentoonstelling de mooiste customs of shop collectibles, kleding, onderdelen of zelfs motoren.

De Bigtwin Bikeshow wordt in 2019 gehouden op 1 t/m 3 november

 

NIEUWS / NEWS

ChromeBurner is de grootste Nederlandse webshop voor motorkleding, helmen en accessoires. Je zult hun advertenties vast al met regelmaat in de Bigtwin tegen zijn gekomen! Tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo sponsoren zij het Biker café en zul je hun kleuren en spandoeken daar tegenkomen

Inschrijven Bigtwin Bikeshow!

Ben je nog druk bezig met je bike-project of ben je al klaar? Vanaf nu kun je je inschrijven voor deelname aan de Bigtwin Bikeshow. Dit jaar gaan we, zoals vanouds, de Bikeshow weer indelen in klassen: 

  • Chopper/Bobber
  • Caferacer/Tracker
  • Freestyle
  • Clubstyle
  • Classic
  • Custom/Modified

Uit elke klasse wordt door de jury een eerste, tweede en derde prijs gekozen. Uiteraard zijn er ook weer prijzen te winnen. Inschrijven doe je hier. Als het niet lukt of heb je een vraag, stuur dan een mail naar: bikeshow@bigtwin.nl. We zijn erg nieuwsgierigheid naar wat er uit je garage komt rollen!

Shovelblokken en meer…

Wil je meer weten over Shovelblokken, bezoek dan de unieke stand van Peter van den Barselaar (Motorcycle Academy). Peter kan je alles vertellen over de Shovel en op zijn stand staan een aantal opengewerkte voorbeelden. Overigens is zijn stand onderdeel van een aantal enthousiaste ondernemers bij elkaar. Jacco van Royal Kustom Works staat er met vier van de door hem gebouwde choppers en hij geeft advies over paintjobs, custombuilding en pinstriping. Jan van JVD Wheels sluit daarbij aan met spaakwielen, die live worden gespaakt. Berry van Pro Street Motorcycles laat met een FLH Shovelhead zien wat er nodig is om een betrouwbare en gemoderniseerde oldtimer te bouwen en rijden. Peter en Jacco geven ook cursussen en geven hierover alle informatie. Tevens is er de compleet nieuw ontwikkelde werkplaats van Powerplustools te zien. Kortom, een bezoek aan deze stand is zeker de moeite waard!

 

Chopper Zone

Onder de naam Bike Builders to the Bone bundelen Back Corner Custom Bikes, Roadside Repair Shop, Miller Seats en Small Town Customs hun vaardigheden om weer een ultieme old skool chopper te bouwen. Dit jaar doen ze dit in de Chopper Zone, in de hoek van Hal 2. Daar staan ze echter niet alleen, want Roadside Repair Shop, Coast Customs, Flake Kings, El Guero, Area 37, VG Frames en Beer van CRP zijn hun illustere gezelschap. Midden in Chopper Zone staat een Tiki-bar, waar je een drankje kunt bestellen en effe kan gaan zitten om je helemaal te laten onderdompelen in de chopperwereld. Spektakel gegarandeerd!

Bigtwin Bikeshow & Expo op 1, 2 en 3 november in Expo Houten.