De Bikeshow is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De BigTwin Bikeshow & Expo (BBE) is de grootste custombike beurs van de Benelux. Bewonder bij de tentoonstelling de mooiste customs of shop collectibles, kleding, onderdelen of zelfs motoren en wordt in 2019 weer gehouden op 1 t/m 3 november

 

Toegang:

Toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon per dag. Een passe-partout is verkrijgbaar aan de kassa voor 25 euro voor 3 dagen of t.z.t. online te bestellen via onze webiste. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Openingstijden:

Vrijdag 1 november:      12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 2 november:   10.00 tot 17.00 uur
Zondag 3 november:     10.00 tot 17.00 uur

Handige beurs wijzer:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Beperkt pinnen:

Bij de kassa’s kun je NIET pinnen. Wel is er een beperkte mogelijkheid om extra geld te pinnen binnen Expo Houten. Neem dus voldoende cash geld mee.

Parkeren:

Bezoekers en standhouders parkeren gratis. Expo Houten beschikt over 3 parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor minder validen. De parkeerplaatsen bevinden zich direct aan de entree van het beurscomplex.

Lost & Found:

Iets kwijt of juist gevonden? Zoek je een standhouder of een bepaald product? EHBO nodig? Voor al deze zaken en meer kun je alle dagen terecht bij de Bigtwin Infobalie (net voorbij de kaartcontrole in de centrale hal).

Eten & Drinken:

In het Expo Houten restaurant zijn (warme) maaltijden verkrijgbaar. Ook op andere plaatsen sfeervolle plekken ingedeeld waar drank en snacks te bestellen zijn

Jas, Helm en Tas

De garderobe is in de centrale hal bij de hoofdingang. Voor € 2,- per item wordt daar op je jas, helm en/of tas gelet.

Bekijk hier de compilatie van de Bikeshow 2018:

Laatste nieuws: 

0087 – HONDA REBEL 250

BIGTWIN MOTOREVENT IN HOUTEN

De BigTwin Bikeshow & Expo is een van de grootste motorevenementen in Nederland. Niet voor niks ook dat ik er al jaren heen ga. Meestal ben ik vergezeld door mijn broers Sjef en Henk Franken. Dit keer waren ze beide helaas verhinderd, maar kreeg ik het...