Ooit begon Aad Samwel met de productie van zadels en tassen voor de oudere Harleys, waarvan de Liberator wel de bekendste is. In de loop der jaren groeide de firma uit tot een leverancier van nieuwe, maar ook nieuw gemaakte (replica) onderdelen. Groot nieuws is dat Samwel nu een scala aan Linkert carburateurs heeft ontwikkeld en in productie genomen. De huizen zijn gegoten in exact dezelfde legering zoals origineel en looks en passing zijn uitwisselbaar met originele onderdelen. Dit betekent dat je de onderdelen van een complete carburateur, waarvan bijvoorbeeld het huis slecht is, kan overzetten op een nieuw huis en dat dit dan ook feilloos gaat functioneren. Voor legerfanaten wordt er zelfs een complete carburateur geleverd in de exacte kleurstelling zoals op de laatste 4 typen WLA.

De productie van de huizen vindt plaats in Europa en de assemblage gebeurt in eigen huis. De carburateurs worden voorzien van de verbeterde nitrophyl vlotters, die tegen de moderne benzine kan. Alle modellen zijn uitvoerig in de praktijk getest, zowel op 750 als 1200 modellen om 100% zeker te zijn dat elk model naar behoren werkt.

Het assortiment bestaat uit: M88 in bronzen uitvoering  (Standaard legeruitvoering met vaste hoofdsproeier). M88 in groene leger uitvoering ( Late leger uitvoering met vaste hoofdsproeier. Bij dit model zijn alle onderdelen in de juiste kleurstelling gemaakt). M51 met venturi 1-1/16, Standaard model voor veel 750 en 1200 cc zijklep modellen met 2 verstelbare naalden en extern ontlucht. M51L met venturi 1-1/8, 2 verstelbare naalden en extern ontlucht. Samwel levert niet aan particulieren, dus alleen verkrijgbaar bij je dealer.